Ana SayfaÜnlülerSon dakika: Alper Baycın son yolculuğuna uğurlanıyor! Cenaze töreninden yürek burkan anlar...

İlgili Postlar

Son dakika: Alper Baycın son yolculuğuna uğurlanıyor! Cenaze töreninden yürek burkan anlar…

Son dakika: Alper Baycın son yolculuğuna uğurlanıyor! Cenaze töreninden yürek burkan anlar… Survivor’da görev yaparken acı bir cinayete kurban giden Alper Baycın’ın cenazesi baba ocağına getirildi. Alper Baycın’ın ailesinin yaşadığı acı dikkat çekerken, özellikle annesinin sözleri yürek burktu. Detaylar haberimizde…

Survivor kameramanı Alper Baycın’ın öldürülmeden önceki son sözleri…

Dominik’te öldürülen Alper Baycın cenaze töreni

Alper Baycın, henüz 24 yaşında hayatının baharında, evlilik hayalleri kuran bir gençti. Acun Ilıcalı’nın ekibinde çalışıyor, Survivor çekimlerinde kameraman olarak görev yapıyordu. Çekimlerin bitmesine sadece birkaç gün kala oteline yürürken sokak ortasında çantasını gasp etmek isteyen iki kişinin saldırısına uğradı. Çantasını vermek istemeyen Alper Baycın, saldırganlar tarafından kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Dominik’te öldürülen Survivor çalışanı Alper Baycın kimdir?

Alper Baycın’ın cenazesi getirildi

feci bir cinayete kurban giden Alper Baycın’ın cenazesi baba ocağına getirildi. Ailesinin Antalya’daki evine getirilen Alper Baycın, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde duygusal anlar yaşandı.

Alper Baycın’ın annesinden oğluna duygusal veda

Alper Baycın, boydan boya Türk bayrağının asılı olduğu baba evine getirildi. Yakınlarının helallik almak için çadırda beklediği Baycın’ın cenazesi gelmeden önce de yürek burkan anlar yaşandı. Oğlunun fotoğrafını kucağına alıp öpüp okşayan anne Aynur Baycın, gözyaşları içinde “Ne güzel çocuksun sen annem, bekletme annem, annecim. Annem çok güzel bakıyorsun. İyi ki doğurmuşum ben seni, herkese sevgi bıraktın sen. Sen herkese bir şeyler öğrettin annem. Şükürler olsun Rabbime böyle bir çok nasip ettin bize. Annem sen çok güzelsin. Böyle bir çocuk yok. Allah herkese nasip etsin ömrünü değil kendini.” dedi.

Yasemin Çelik ayakta durmakta zorlandı

Alper Baycın’ın cenazesi baba evine geldiğinde gözyaşları sel oldu. Baycın’ın sözlüsü Yasemin Çelik’inde ayakta durmakta zorluk çektiği gözlendi.

Alper Baycın’ın cenaze töreni

Dualar edilen, helallik alınan Alper Baycın’ın cenazesi, yakınları ve arkadaşları tarafından açılan Türk bayrağı ve Fenerbahçe bayrağı eşliğinde cenaze namazının kılınacağı Muratpaşa Camii’ne doğru yürüyerek son yolculuğuna uğurlanmaya başlandı.

Alper Baycın toprağa veriliyor

Alper Baycın’ın cenazesi, Muratpaşa Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından  Andızlı Mezarlığı’nda defnedilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler