Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın'dan çocuğa cinsel istismara çözüm önerisi!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan çocuğa cinsel istismara çözüm önerisi!

Demet Akalın’dan çocuğa cinsel istismara çözüm önerisi! Küçük Eylül’ün başına gelenlerin ardından isyan bayrağını çeken ünlü şarkıcı Demet Akalın, çocuğa yönelik yapılan cinsel istismara çözüm önerisinde bulundu. Detaylar haberimizde…

Demet Akalın, lüks cipini dolu yağışından korumak için öyle bir önlem aldı ki…

Kayıp Eylül olayı yürek burktu

22 Haziran günü Ankara’da kaybolan küçük Eylül’ün cansız bedeni bulunmuştu. Eylül’ün başına gelen feci olaylar tüm Türkiye’nin vicdanını sızlatmış, yüreğini yakmıştı. Olayın duyulmasının ardından sosyal medyada idam cezasının uygulanması konusunda yorumlar yapılmaya başlanmıştı.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın ‘Eylül’ için Adalet Bakanlığı’na gitti

Ünlü şarkıcı Demet Akalın da minik Eylül’ün başına gelenlere duyarsız kalmadı. Akalın, konu hakkında Adalet Bakanlığı’nın kapısını çaldı. Çözüm önerisinde bulunan Demet Akalın, yaşananları şu sözlerle anlattı: Ben bunun için Adalet Bakanlığına gittim. Sağ olsun Sayın Bakanımız bizi hemen makamına kabul etti. Bütün danışmanlarını çağırdı. Bize saatlerce izah ettiler. Hangi yasanın üstünde çalıştıklarını anlattılar. Ben ve diğer sanatçı arkadaşlarım mümkün olduğu kadar hatırlatıyoruz. Tabii anne olanlar daha duyarlı oluyor. Ben kesinlikle idamın gelmesinden yanayım. Çünkü bu soysuzlar başka türlü durmayacak. Yani kesinlikle bir caydırıcı ceza olması gerekiyor. Bir çocuğa yaklaştığı zaman, ‘Ben bunun sonucunda darağacına giderim aman’ deyip korkması lazım. Başka türlü baş edilemeyecek herhalde. Ben idamdan yanayım. Çünkü Bakanımızın danışmanları bana anlattı. Hadım etme, sizin bildiğiniz hadım gibi olmayacak. Kısa süreli ve sadece ilaç etkisi olan bir şey. Hadım etmek bence çözüm değil. Asla çözüm değil.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, duyarlı kişiliği ile ünlüler dünyasının en dikkat çekici isimlerinden bir tanesi. Akalın, kayıp Eylül’ün başına gelenlere karşı da sessiz kalmadı. Bu hareketi ile takdir kazandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler