Ana SayfaÜnlülerHazar Ergüçlü'nün yeni imajı şoke etti. Saçlarını kazıttı!

İlgili Postlar

Hazar Ergüçlü’nün yeni imajı şoke etti. Saçlarını kazıttı!

Hazar Ergüçlü’nün yeni imajı şoke etti. Saçlarını kazıttı! Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, yeni imajı ile şoke eti. Saçlarını kazıtan Ergüçlü, yeni imajı ile ilk kez görüntülendi. Hazar Ergüçlü’nün yeni imajı haberimizde…

Hazar Ergüçlü imajını değiştirdi

Son zamanlarda yönetmen Onur Ünlü ile aralarındaki yaş farkına rağmen yaşadığı aşkla gündeme gelen ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, imajını değiştirdi. Duru güzelliği ve başarılı oyunculuk performansı ile ekranların aranan yüzlerinden biri olan Hazar Ergüçlü, yeni imajı ile şaşkınlı yarattı.

Aşk soruları

Önceki gün Cihangir’de basın mensuplarının objektifine yansıyan Hazar Ergüçlü, bir kafede arkadaşı ile oturup sohbet etti. Mekan çıkışında basın mensuplarının soruları ile karşılaşan Hazar Ergüçlü’ye son zamanların en çok konuşulan konularından biri olan Onur Ünlü ile yaşadığı aşk soruldu.

Hazar Ergüçlü’nün Onur Ünlü tepkisi

Aşk sorularına yanıt vermek istemeyen Hazar Ergüçlü, “Bu konu hakkında kesinlikle konuşmak istemiyorum. Özel hayatım hakkında konuşmayı sevmiyorum.” diyerek konuyu kapattı.

Hazar Ergüçlü saçlarını kazıttı

Muhabirlerin dikkatini saçlarına yöneltmek isteyen Hazar Ergüçlü, “Saçımı kestirdim, onu sorun. Yakışmamış mı, rol için kestirdim.” dedi. Saçlarını rol için kestiren Hazar Ergüçlü’nün kazınmış saçları oldukça dikkat çekiciydi.

İşte Hazar Ergüçlü’nün saçlarını kazıttığı yeni imajı

Hazar Ergüçlü muhafız olacak

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Okan Yalabık, Ayça Ayşin Turan ve Mehmet Kurtuluş gibi oyuncular ile  paylaştığı Netflıx’in ilk Türk orijinal dizisi The Protector’da rol almaya hazırlanan Hazar Ergüçlü, dizide muhafız yani koruyucu rol alacak.

Güzel oyuncu Hazar Ergüçlü, kendisinden 19 yaş büyük olan ünlü yönetmen Onur Ünlü ile aşk yaşıyor. Ergüçlü’nün ailesinin bu ilişkiye onay vermediği ve bu yüzden ayrılma kararı aldığı iddia edilmişti. Ancak, geçtiğimiz günlerde Onur Ünlü ile birlikte görüntülenmiş ve ayrılık iddialarının asılsız olduğu anlaşılmıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler