Ana SayfaDedikoduSomer Sivrioğlu eski eşi hakkında şok edici bir söz söyledi

İlgili Postlar

Somer Sivrioğlu eski eşi hakkında şok edici bir söz söyledi

Empati programına katılan, TV8’in sevilen yarışması MasterChef Türkiye’de jüri üyesi olan Somer Sivrioğlu eski eşi hakkında şok edici bir söz söyledi. Biliyorsunuz ki Somer Sivrilioğlu, 20 senelik eşi ile yollarını ayırıp, yeni bir aşka yelken açmıştı.

somer sivrioğlu
somer sivrioğlu

Somer Sivrioğlu Kimdir?

MasterChef Türkiye’de giydiği farklı kıyafetler ve takılar ile magazin gündemine sık sık oturan Somer Sivrioğlu, bir süredir de aşk hayatı ile gündeme geliyor.  Özel hayatı merak edilen Somer Şef’in eski eşini terk edip, kendisinden 21 yaş küçük Pınar Kızılkaya  ile aşk yaşamaya başladığı uzun süredir magazin gündemini sallıyor.  Somer Şef daha önce katıldığı bir programda “Yemek benim için büyük bir tutku. Yemek yapmak ruhumu besliyor. Doğru insana müthiş bir haz verir. İyi yemek yaparsan iyi sekse faydası olur.” sözleriyle magazin gündemini sallamıştı.

Pınar Kızılkaya Kimdir?

somersivrioglu
somer sivrioğlu ve sevgilisi

Ünlü şef bu sefer de eski eşi hakkında konuştu.  20 sene evli kaldığı Aslı Sivrioğlu hakkında “İşimde başarılı olduysam eski eşimin katkısı var. Hiç yemek yapamazdı, aç kalırdık. Tek eksiği odur, müthiş bir anne ve müthiş bir yoldaştır.”  itirafında bulundu. Somer Sivrioğlu’nun bu sözleri sosyal medya gündemini salladı.  Sosyal medyada birçok kişi Somer Şef’e sitem etti ve “Bu yüzden mi eşini terk ettin, bu yüzden mi eşini aldattın?” cümleleri ile tepkilerini gösterdiler.

 

Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler