Ana SayfaDedikoduÇorapların Kadını Seda Sayan Canlı Yayında Ayağını Gösterdi!

İlgili Postlar

Çorapların Kadını Seda Sayan Canlı Yayında Ayağını Gösterdi!

Yaz aylarında bile çorapsız dışarı çıkmadığını belirterek magazin gündemini sallayan Seda Sayan bu sefer de canlı yayında ayağını göstererek magazin gündemini salladı.

seda sayan
seda sayan

Daha önce “Çorap bir kültürdür. Ben çorap kadınıyım. Sen giyersin giymezsin, baldırı çıplak gezersin beni hiç ilgilendirmez. Ben çorap severim. Ağustos’ta giydiğim çoraplar yüzünden ben hanımefendilerden helal olsun diyenleri de duydum. Bu bir başka bir şeydir. Mesela kraliyet ailesinde kuraldır. Ben çorap seviyorum çorap daha bir mesafedir. güzeldir.” cümlelerini dile getirerek, bir süre sosyal medyada gündem haline gelmişti. Seda Sayan bu sefer de katıldığı canlı yayında ayağını göstererek gündem oldu.

 

seda sayan ayak
seda sayan ayak

Okan Bayülgen’in programına katılan ve yazın bile çorapsız gezmemesi ile bilinen ünlü şarkıcı, bir anda ayağını masaya uzatarak, “Çorapsız geldim senin yüzünden” dedi. Okan Bayülgen bu ani hareket karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Okan Bayülgen daha sonra “Büyük bir olay oluyor şu anda. İzleyenler bu kareyi donduracaklar. Ayak seven çok insan var” cümlelerini dile getirdi.

 

“Çorap benim için filtre”

Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler