Ana SayfaÜnlülerŞoke eden olay: Meral Kaplan bakıcıdan dayak yedi, eşi sadece izledi!

İlgili Postlar

Şoke eden olay: Meral Kaplan bakıcıdan dayak yedi, eşi sadece izledi!

Ünlü oyuncu Meral Kaplan, bakıcı dehşeti yaşadı. Kızının bakıcısı tarafından şiddete maruz kaldığını açıklayan Kaplan, eşinin bu anları sadece izlemekle yetindiğini de itiraf etti. Ünlü oyuncunun şoke eden açıklamaları haberimizde…

Meral Kaplan açıkladı: “Kocam ve bakıcı bana baskı yapıyordu!”

Meral Kaplan’a hem bakıcıdan hem eşinden darbe

Amerikalı aktris Cameron Diaz’a olan benzerliği ile dikkat çeken ünlü oyuncu Meral Kaplan, geçtiğimiz aylarda bakıcı dehşeti yaşadığını iddia etmişti. Kaplan, kızının altmış yaşındaki bakıcısı tarafından şiddete maruz kaldığını ve eşinin bu anları izlediğini iddia etmişti.

Meral Kaplan kimdir?

Meral Kaplan adliyede

Olayı yargıya taşıyan Meral Kaplan, geçtiğimiz aylarda İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na gitti ve 60 yaşındaki yabancı uyruklu çocuk bakıcısının kendisini darp ettiğini iddia ederek suç duyurusunda bulundu.

Olay yargıya taşındı

Ünlü oyuncu Meral Kaplan ifadesinde; kızının bakıcısının kendisini darp ettiğini iddia ederek “Bakıcımız 60 yaşındaydı. Ayrılmak istiyordu. Ben de ‘Sen yavaş yavaş ayrıl, biz de başka birini bulalım’ dedim. Beni ittirdi, başım betona çarptı. Ardından kalktım, vazoyu kafamda kırdı. Bir saat sürdü bu çekişme. Polise gitmemem için beni odaya kilitledi. Çığlıklarımı duyan komşularım beni kurtardı. Bakıcım beni darp ederken eşim de beni izledi. Beni en çok üzen şey eşimin bu duruma tepkisiz kalmasıydı. Eşim yıllardır bu kadınla birlikte benim üzerimde hakimiyet kuruyordu. Eşim kadını savundu.” şeklinde ifadeler kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler