Ana SayfaDizilerŞok İddia! Star TV Diziyi Daha Başlamadan Mı Bitirdi?

İlgili Postlar

Şok İddia! Star TV Diziyi Daha Başlamadan Mı Bitirdi?

Şok İddia! Star TV Diziyi Daha Başlamadan Mı Bitirdi?

Reyting savaşında diziler kaybolmaya devam ediyor. Günümüz televizyonunda güçlü projeler arasında önce çıkmayan dizilerin başlaması ise bitmesi bir oluyor. Evet, Star Tv’de yayınlanacak olan başrollerinde Uğur Yücel, Melisa Şenolsun ve Şükrü Özyıldız’ın yer alacağı Nefes Nefese dizisinin sosyal medya hesabında alınan yorumlarda başlar başlamaz kaldırılacağı iddia ediliyor.

Nefes Nefese Dizisinin Konusu Ne?

Nefes Nefese dizisi tam bir baba kız hikayesi. Rüya babası Ayaz Kıran’la Berlin’de sakin bir hayat sürerken, daha önce hiç görmediği annesinin Suriye’de olduğunu öğrenir ve asıl macera burada başlar. Annesinin yaşadığını öğrenen Rüya’nın işgal altındaki köye girmesinin tek yolu Boran’la sahte evlilik yapması gerekmektedir.

Ta ki o güne kadar babasının dizinin dibinden ayrılmayan Rüya sırf annesini görmek için tehlikeli yolculuğa çıkmaya kararlıdır. Rüya’nın bu yolculukta 6 yıl sonra evine ilk defa dönen Yusuf’la yolları kesişir ve annesini aradığı sırada Antakya’da kalabalık bir ailenin içinde bulur kendini. Bu içine düştüğü tehlikeli maceranın mimarı karanlık yönünü daha önceden bilmediği babası Ayaz’dır.

Dizi Başlamadan Bitiyor Mu?

Nefes Nefese dizisinin daha başlamadan biteceği iddia edildi. Şöyle ki, dizinin sosyal medya hesabında yapılan yorumlar olumsuz yönde. Türk izleyicisi için yayına gelen diziler tek tek bitmeye devam ediyor. Birçok proje reyting savaşında yenilgiye uğrayıp 10. bölümü bile göremeden sona eriyor.

Tanıtımı yayınlandıktan bu yana sosyal medya kullanıcı dizi için olumsuz yorumlarda bulundu. Tanıtımı izleyip, konuyu okuyan izleyiciler dizi için “bu dizi daha başlamadan biter” yorumlarına maruz kaldı. Dizinin başlamadan bu yorumlara maruz kalması ise oldukça şaşırtıcı bir durum.

Şok İddia! Star TV Diziyi Daha Başlamadan Mı Bitirdi?
Şok İddia! Star TV Diziyi Daha Başlamadan Mı Bitirdi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler