Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz İzlenme Oranı Şaşkına Çevirdi!

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz İzlenme Oranı Şaşkına Çevirdi!

Sen Anlat Karadeniz İzlenme Oranı Şaşkına Çevirdi!

Sen Anlat Karadeniz dizisi fırtınalar estirmeye devam ediyor. ATV ekranlarında yayınlandığı günden bu yana izlenme rekorları kıran Sen Anlat Karadeniz dizisinin çarşamba akşamı yayınlanan bölümde ne kadar izlendi? Reyting sıralaması ne oldu? Detaylar haberimizde…

Sen Anlat Karadeniz Reyting Sırasında Kaçıncı Oldu?

4 sezondur çarşamba akşamlarının birincisi konumunda yer alan Diriliş Ertuğrul geçtiğimiz haftalarda zirveyi ATV’nin Sen Anlat Karadeniz dizisine kaptırdı. Peki her iki dizinin son bölümü ne kadar izlendi. 21 Şubat reyting sonuçları açıklandı. İlk bölümünde bugüne büyük ilgiyle takip edilen Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul’u geçti mi?

ATV’nin yeni dizisi Sen Anlat Karadeniz başlar başlamaz reytingleri alt üst etti. Yayınlanmaya başladığından bu yana sevenleri olduğu kadar şikayetlere de maruz kalan Sen Anlat Karadeniz dizisi geçtiğimiz hafta reytinglerde zirvede oturmuştu. Peki Sen Anlat Karadeniz dizisi bu hafta ne kadar izlendi?

21 Şubat tarihinde; ATV’de yayınlanan Total’de “Sen Anlat Karadeniz” dizisi 1. sıraya otururken, 2. sırada TRT 1’de ekrana gelen “Diriliş Ertuğrul” dizisi ve 3. sırada ise “Sen Anlat Karadeniz”in özeti yer aldı.AB’de 1.’lik “Diriliş Ertuğrul”un, 2.’lik “Sen Anlat Karadeniz”in, 3’ncülük ise “Sen Anlat Karadeniz”in özetinin oldu.4 sezondur zirveyi kaptırmayan Diriliş Ertuğrul üst üst üç hafta Total’da ikinci oldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler