Ana SayfaDizilerŞöhret Kafası'nın ekran ömrü çok kısa olabilir

İlgili Postlar

Şöhret Kafası’nın ekran ömrü çok kısa olabilir

Eser Yenenler tarafından sunulan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Eser Yenenler için farklı iddialar konuşulmaya başlandı. İşte son gelişmeler.

Türkiye’nin başarılı isimlerinden birisi olan Eser Yenenler, yeni projesinde beklentileri tam olarak karşılayamadı. Yarışmanın ilk bölümleri ekrana gelirken ilk bölümleri ile reyting sıralamasında çok altlarda kalan program, gelecek adına büyük bir soru işareti yarattı.

Eser Yenenler sevgilisini tatile götürmek için kredi çekmiş! 

Eser Yenenler ve programın düşüşü sürüyor

Geçtiğimiz hafta konuşulan Şöhret Kafası final yapacak iddiaları sonrasında programın yeni bir bölüm daha yayınlandı ve bu bölüm de yine kötü bir sonuç aldı. Tüm bu gelişmeler sonrasında ise Kanal D yönetiminin program hakkında yeni bir karar vermesi ve programın yayından kaldırılması bekleniyor.

Eser Yenenler kimdir?

Şöhret Kafası reyting oranları nasıl?

Şöhret Kafası yayınlandığı günlerde düşük reyting oranları aldı. Oranlar ise şöyle;

1. bölüm: 2,18 rating oranı ve 8,72 Share

2. bölüm: 1,86 rating oranı ve 7,22 Share

Yarışma total reyting listesinde 9. ve AB reyting sıralamasında 19. olurken bu durum gelecek adına ciddi bir tehlike yaratmaya başladı. Program için Eser Yenenler isminin tercih edilmesi 3 Adam sonrasında programa ilgi gösterileceği yönünde bir algı yaratmış olsa da diğer programlar ve dizilerin yanında Şöhret Kafası sönük kaldı.

Tüm bu iddiaların yanı sıra Şöhret Kafası’nın final yapması halinde Eser Yenenler’in farklı bir format ile farklı bir kanalda ekrana geleceği de konuşuluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler