Ana SayfaDizilerGelinim Mutfakta final yapacak mı?

İlgili Postlar

Gelinim Mutfakta final yapacak mı?

Kanal D’nin İç Yapımlar yapımcılığında ekranlara getirilen Gelinim Mutfakta final için kararı verdi. İşte Gelinim Mutfakta ile ilgili yaşanan son gelişme.

Türkiye’nin son dönemlerde en çok konuşulan ve izlenilen programlarından birisi olan Gelinim Mutfakta, Fatih Ürek sunumu ile büyük bir beğeni topluyor. Yayına başladığı ilk günden itibaren gelin ile kaynana arasındaki rekabeti tatlı bir şekilde ekranlara getiren Gelinim Mutfakta final konusunda isteksiz.

Gelinim Mutfakta final olmayacak!

Hafta içi her gün 15.45’te ekranlara gelen yarışmanın yeni sezon öncesinde finale gitmesi bekleniyordu. Fakat Kanal D ve yapım ekibi tarafından alınan karar ile birlikte Gelinim Mutfakta’nın final yapmamasına ve yayına devam etmesi gündeme geldi. Yapılan son görüşmelerin ardından bu karar iptal edilmezken Gelinim Mutfakta’nın final yapmadan yeni sezona kadar yayına devam etmesi ve yeni sezonda da ekranlarda yer almasına karar verildi.

Gelinim Mutfakta’da nasıl yarışılıyor?

Gelinler ve kayınvalidelerin yemek konusundaki tatlı rekabetini ekranlara getiren yarışmada hafta sonunda puanlama yapılıyor ve en az puanı alan yarışmacı yarışmaya veda ediyor. Yarışmanın birincisi ise 5 altın almaya hak kazanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler