Ana SayfaDizilerThe Walking Dead hayranları bu habere üzülecek!

İlgili Postlar

The Walking Dead hayranları bu habere üzülecek!

Dünyaca ünlü dizi serisi The Walking Dead, 9 sezondan beri ekranlarda. Fakat gelen son bilgiler dizinin ilk bölümünden itibaren dizide olan oyuncunun artık dizide yer almayacağını ortaya çıkardı. İşte detaylar.

Dünyaca ünlü dizi serisi The Walking Dead, yeni sezonu ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yeni sezon öncesinde bugüne kadar çok farklı iddia gündeme gelirken Andrew Lincoln’ün diziden ayrılacak olması en çok konuşulanlardan birisi olmuştu. Ünlü isimden bu iddialara açıklama geldi. İşte detaylar.

The Walking Dead dizisinde ayrılık var!

9 sezondan beri dizinin başrolünde yer alan ve en önemli karakterlerinden birisi olan Andrew Lincoln, gündemde yer alan iddiaları doğrulayarak “Rick Grimes rolünde son sezonum olacak” dedi.

Andrew Lincoln neden diziden ayrılıyor?

Diziden ayrıldığını doğrulayan ünlü oyuncu, konuyla ilgili detaylara değindi. “Rick Grimes rolünde son sezonum olacak. Bu diziyi çok seviyorum. Benim her şeyim. Diziyi yapan herkesi çok seviyorum. İzleyenlere de bayılıyorum” dedi ve duygusal anların yaşanması üzerine “Bunun bir Oscar kabul konuşmasına ya da anma konuşmasına dönüşmesine istemem” diyerek konuyla ilgili son açıklamasını yapan Lincoln, The Walking Dead hayranlarını da üzdü.

Dizinin yeni sezon 7 Ekim’de AMC’de yayınlanacak

The Walking Dead için şu anda kesinleşen ayrılık Rick Grimes olurken, yeni sezon 7 Ekim tarihi itibari ile başlayacak. AMC’de yayınlanacak olan dizi,  yine tüm dünyada takip edilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler