Ana SayfaDizilerSiyah İnci Dizisi Hande Erçel'in Kaprislerine Daha Fazla Dayanamadı! Siyah İnci'de Şok...

İlgili Postlar

Siyah İnci Dizisi Hande Erçel’in Kaprislerine Daha Fazla Dayanamadı! Siyah İnci’de Şok Karar!

Siyah İnci dizisi bu sezon, Star TV’de iddialı başlasa da dizi film için artık sona gelinmiş bulunuyor. Başrollerini Hande Erçel ve Tolgahan Sayışman’ın paylaştığı, dizi film için alınan final kararının duyurulmasının ardından, dizi filmin takipçileri tarafından sosyal medyada, Hande Erçel ile ilgili birçok bomba iddia ortaya atıldı.

Geçtiğimiz aylarda; Siyah İnci dizisinde, rol aldığı sahnelerinin azaltılmasıyla gündeme gelen Hande Erçel’in, bu durumlara film setinde sorun çıkartarak tepki gösterdiği ve çekimlerde, yaptığı kaprislerle set ekibini bıktırdığı yönünde, haberler gündeme gelmişti. Dizi filmdeki performansı, izleyiciler tarafından da pek beğenilmeyen güzel oyuncu Erçel, dizi takipçileri tarafından da birçok olumsuz yorum aldı.

Siyah İnci Dizisi Hande Erçel'in Kaprislerine Daha Fazla Dayanamadı! Siyah İnci'de Şok Karar

Siyah İnci Takipçileri Hande Erçel’e Yüklendi!

Siyah İnci dizisi için final kararı alınması üzerine, sosyal medyada; Hande Erçel’in kötü oyunculuğu yüzünden dizi filmin bittiği yönünde birçok eleştiri yapıldı. Bazı Instagram hesaplarından, Hande Erçel’in dizi filmde; bir türlü ağlayamadığı, bayılamadığı, olaylar karşısında tepki veremediği sahneleri paylaşılarak, bu sahneler üzerinden ağır yorumlar yapıldı.

Siyah İnci Dizisi Hande Erçel'in Kaprislerine Daha Fazla Dayanamadı! Siyah İnci'de Şok Karar

Hande Erçel Yorumlara Çıldırdı!

Yaklaşık 3 yıldır oyunculuk yapan güzel oyuncu Hande Erçel’in, Siyah İnci dizisindeki performansını beğenmeyen dizi takipçileri, dizi filmin final yapacağı haberi üzerine, oyuncu Erçel’i olumsuz yorum ve eleştiri bombardımanına tuttu.

Güzel oyuncu, Temmuz 2017’de reklam yüzü olduğu bir şampuan markası tanıtımında, yaptığı dansıyla da alay konusu olmuştu. Bu kez de Siyah İnci dizisindeki oyunculuğuyla eleştirilere maruz kalan 24 yaşındaki oyuncuya ‘Hande Reçel’ adı takıldı. Güzel oyuncunun bu yorumları okuyup çıldırdığı ve moralinin alt üst olduğu söyleniyor.

Peki Siyah İnci Dizisi Ne Zaman Final Yapıyor?

Dizinin final yapacağı haberini, sosyal medyadan duyuran yapımcı Faruk Turgut, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı mesajda “Siyah İnci 20. bölümde final yapacaktır...” ifadelerine yer verdi. Siyah İnci dizisi, 15 Şubat Perşembe akşamı ekrana gelecek olan 20. bölümüyle final yapacak ve ekranlara veda edecek.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler