Ana SayfaDizilerÇukur 15. yeni bölüm 2. fragmanında Vartolu ve İdris karşı karşıya

İlgili Postlar

Çukur 15. yeni bölüm 2. fragmanında Vartolu ve İdris karşı karşıya

Show TV ekranlarının fenomen dizisi Çukur’un 15. bölüm 2. fragmanı izleyicilerle buluştu. 5 Şubat Pazartesi akşamı izleyenleriyle buluşacak Çukur dizisinin 15. bölümüne dair önemli ipuçları veren fragmana Vartolu ve İdris Koçovalı’nın karşı karşıya geldiği anlar damga vurdu. Öte yandan Yamaç’ın yere yığıldığı anlar damga vurdu. Haberimizden yeni bölümde neler olacağına dair tüyolar ve geçtiğimiz bölüm kısaca neler yaşandığına dair bilgilere ulaşabilirsiniz.

Babasının geçmişi ile yüzleşen Yamaç ile İdris arasında

Çukur’da artık hesaplaşma zamanı! Vartolu’nun ağabeyi olduğunu öğrenen Yamaç, yaşadığı hayal kırıklığı ve şokla darmaduman olur. Babasının geçmişi ile yüzleşen Yamaç ile İdris arasında büyük fırtına kopmak üzeredir.En yakınları tarafından sırtından bıçaklandığını anlayan İdris ise yapacağı hamleyi düşünmektedir. Merhametli davranıp mı karşılayacak, yoksa taş taş üstünde bırakmayacak mı? Çukur’da artık hiçbir şey eskisi gibi değildir ve mahallenin aynı zamanda Koçovalı Ailesi’nin temelindeki güven onarılmayacak şekilde sarsılmıştır.

Çukur dizisinin son bölümünde yaşananlar…

Çukur’un 14. Bölümünde; Hiçbir sır sonsuza kadar saklı kalamaz! Çukur’da büyük yüzleşmelerin yaşanacağı heyecan dolu bir dönem başlıyor. Çukur’da hayat artık kimse için eskisi gibi olmayacaktır. Yamaç, Vartolu’nun ağabeyi olduğu gerçeğini öğrenir. Hayatını tepetaklak edecek bu büyük gelişme karşısında Yamaç’ın ne yapacağı merakla beklenirken; geçmişin günahları Çukur’da taş üstünde taş bırakmayacaktır.

Yayın Tarihi

Çukur, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, başrollerini Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz’in paylaştığı Türk televizyon dizisi yeni bölümü ile 5 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00’da Show TV ekranlarında sevenleriyle buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler