Ana SayfaDizilerEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hayranlarına Kötü Haber!

İlgili Postlar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hayranlarına Kötü Haber!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Hayranlarına Kötü Haber, Dizi Bu Hafta Yayınlanmayacak

Salı akşamlarının reyting rekortmeni, neredeyse yeni yayınlanan tüm dizilerin çok uzun soluklu olmamasına rağmen başarıyı uzun süredir yakalayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinden izleyicisine kötü haber geldi. Salı akşamlarını iple çeken, özetini bile kaçırmayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu hafta yayınlanmayacak. Atv ekranlarında dizi yerine Beşiktaş-Gençlerbirliği maçı yayınlanacak.

Dizinin Yeni Bölümünü Merakla Bekleyen İzleyici, 13 Şubat Akşamı İzleyebilecek

Salı akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da bu hafta üzücü bir gelişme var. ATV’nin büyük ilgiyle izlenilen uzun soluklu dizisi reyting yarışında tüm rakiplerini geride bırakarak açık ara birinci olmaya devam ediyor. 6 Şubat 2018 Salı akşamı ekranda oynaması beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ekranlarda olmayacak.

Çeyrek Final 2.Maç programında Gençlerbirliği ve Beşiktaş karşılaşması nedeniyle Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu hafta yayınlanmayacak. Beşiktaş taraftarları maçı ücretsiz seyredebileceği için çok mutlu olsa da, dizinin izleyicileri bu durumdan oldukça üzgün.Sevilen dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümüyle 13 Şubat Salı akşamı ATV’de yayınlanmaya kaldığı yerden devam edecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler