Ana SayfaDizilerGülizar Ekranda ve Dijitalde Yoğun İlgi Görüyor

İlgili Postlar

Gülizar Ekranda ve Dijitalde Yoğun İlgi Görüyor

Gülizar Ekranda ve Dijitalde Yoğun İlgi Görüyor

Usta yönetmen Çağan Irmak yıllar sonra ekranlara Gülizar adlı diziyle geri döndü. Hem proje tasarımlığını hem yönetmenliğini üstlenen Çağan Irmak aynı zamanda döneminin en popüler olan Asmalı Konak dizisinde de birlikte çalıştığı Mahinur Ergun ile birlikte “Gülizar”ın  hikayesi ve senaryosunu yazmakta.

Gülizar Dizisinin Konusu Ne?

Bulunduğumuz yayın döneminde birçok dizinin başlaması ve bitmesi bir oluyor. Hemen hemen 10 bölümü tamamlamayan diziler tek tek bitmekte olmasına rağmen 20 Ocak Cumartesi akşamı ilk kez ekranlara gelen Gülizar izleyiciden yoğun ilgi gördü. Dizi şarkı söylemekten asla vazgeçmeyen Gülizar’ın hikayesi anlatılıyor. Dizinin bir başka özelliği de Gülizar için youtube’da bir kanal açılması ve dizinin dijital dünyada gördüğü büyük ilgi.

Gülizar dizisinin kadrosu da büyük ilgi görmekte. Güçlü isimlerin bir arada olduğu kadroda Farah Zeynep Abdullah, Ömer Berk Cankat, Ebru Cündübeyoğlu ve Berkay Ateş oynamakta.Dizinin konusu ise kısaca şöyle; Gülizar İzmir’in fakir bir mahallesinde, annesinin onu emanet ettiği Suzan’la birlikte yaşamaktadır, müzik onun için çok önemlidir ve en büyük hayali bir gün iyi bir şarkıcı olmaktır.Suzan, Şerif’in işlettiği pavyonda çalışmaktadır ancak Şerif’in gözü Gülizar’dadır. Suzan’dan Gülizar’ı pavyona getirmesini isteyince macera orada başlar.

Gülizar Ekranda ve Dijitalde Yoğun İlgi Görüyor
Gülizar Ekranda ve Dijitalde Yoğun İlgi Görüyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler