Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz dizisi 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz dizisi 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı

ATV’nin iddialı dizisi Sen Anlat Karadeniz’in yeni bölümünün ikinci fragmanı yayınlandı. İzleyiciyi ekran başına kilitleyen sevilen dizinin yeni bölümünde beklenmedik olaylar yaşanıyor. İşte Sen Anlat Karadeniz dizisinin yeni bölüm ikinci fragmanından dikkat çekici detaylar…

Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Dört sezondur yayınlanan ve reyting listesinde galibiyeti kimselere kaptırmayan Diriliş Ertuğrul dizisini geride bırakmayı başaran Sen Anlat Karadeniz dizisi, henüz iki bölüm yayınlanmasına rağmen başarı basamaklarını hızlı şekilde tırmanmayı başardı.

Tahir ve Mercan nişanlandı

ATV ekranlarında yayın hayatına iddialı bir başlangıç yapan Sen Anlat Karadeniz dizisinin yarın akşam yayınlanacak olan üçüncü bölümünün ikinci fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda, Tahir ve Nefes arasındaki yakınlaşma daha da artıyor. Nefes, Tahir’in, oğlunu ve kendini Vedat’a vermesinden korktuğunu defalarca olduğu gibi yine dile getirecekken, Tahir Nefes’in bunu dile getirmesine müsaade etmiyor. Tahir, Nefes’e “Bırakmıyorum, duydun mu? Bırakmıyorum!” diye çıkışıyor. Tahir ve Nefes arasındaki duygusal yakınlaşma yoğunlaşırken, bir yandan da Tahir’e kız istemeye gidiliyor. Vedat’ın ve Eyşan’ın tehditlerinden kurtulmak istediği için Tahir’i Mercan ile nişanlanmak zorunda bırakan ağabeyi Mustafa, ailesi ile birlikte Mercan’ı istemeye gidiyor. Tahir ve Mercan, nişan yüzüklerini takıyor. Tahir’in bu durumdan nasıl kurtulacağı, nişanlı bir erkek olarak Nefes’e nasıl sahip çıkacağı merak konusu.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin nefesler tutularak izlenecek olan üçüncü bölümü, yarın akşam ATV ekranlarında yayınlanacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler