Ana SayfaDizilerJet Sosyete'nin yayın tarihi belli oldu

İlgili Postlar

Jet Sosyete’nin yayın tarihi belli oldu

3 yıl aradan sonra ekrana dönüş yapacak olan Gülse Birsel’in merakla beklenen dizisi Jet Sosyete’nin yayın tarihi nihayet belli oldu. Star TV’nin yeni ve iddialı dizilerinden Jet Sosyete’nin yayın tarihi belli oldu! İşte büyük bir merak ve heyecanla beklenen komedi dizisinin yayın tarihi…

Jet Sosyete Oyuncu Kadrosu

Yapımcılığını BKM’nin üstlendiği yönetmen Hakan Algül tarafından hayata geçirilecek yapımda; Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz ve Ecem Uzun gibi popüler isimler rol alıyor.

Jet Sosyete orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye giriş hikayesini konu alıyor. Fragmanlarından çok eğlenceli bir dizi olduğu hissedilen Jet Sosyete izleyiciyi ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.

Jet Sosyete’nin Yayınlanan Son Fragmanı

Jet Sosyete hangi gün?

İşte Jet Sosyete’nin yayınlanacağı gün ve tarih… Sosyal medyada geniş yankı uyandıran beklentileri üst seviyelere çıkartan dizi Jet Sosyete ilk bölümüyle 18 Şubat Pazar 20.00’de Star’da!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler