Ana SayfaÜnlülerSırp Basını Emina'yı Çılgına Çevirdi!

İlgili Postlar

Sırp Basını Emina’yı Çılgına Çevirdi!

Sırp basını Emina’yı çılgına çevirdi! Mustafa Sandal’dan boşandıktan kısa bir süre sonra ünlü iş adamı Saadettin Saran ile büyük bir aşk yaşamaya başlayan Emina Jahovic’in, kısa bir süre önce ilişkisinin bittiği iddia edilmişti. Sırbıstan’da yayınlanan Kurir Gazetesi, Emina Jahovic ile Saadettin Saran’ın ayrılığı ile ilgili iddiasıyla Jahovic’i çileden çıkarttı. Sırp asıllı şarkıcı bu iddialar karşısında neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Emina Jahovic ve Saadettin Saran Barıştı mı?

Sırp basını Emina’yı çılgına çevirdi!

Sırp basını Emina’yı çılgına çevirdi! 20182’in magazin bombalarından birisi Mustafa sandal’ın eski eşi Sırp asıllı ünlü şarkıcı Emina Jahovic’in, ünlü iş adamı Saadettin Saran ile aşk yaşamaya başlaması olmuştu.

Uzun süre birlikteliklerini magazin basınından saklayan çift hakkında geçtiğimiz günlerde ayrıldıkları iddiası gündeme geldi.

Ülkesi Sırbistan’da ünlü bir şarkıcı olan Emin Jahovic, ilişkisi ile ilgili Sırp gazetesinin ortaya attığı iddia yüzünden çılgına döndü.

Ünlü şarkıcının Saran'dan şiddet gördüğünü iddia eden Sırp basını, daha önce de Jahovic'in Mustafa Sandal'ı aldattığını iddia etmişti.
Ünlü şarkıcının Saran’dan şiddet gördüğünü iddia eden Sırp basını, daha önce de Jahovic’in Mustafa Sandal’ı aldattığını iddia etmişti.

Emina Jahovic Kimdir?

Saran bana işkence etti ve kalmak zorunda kaldım!

Sırbistan’ın en yüksek trajlı gazetelerden birisi olan Kurir’de yayınlanan haberde, başarılı şarkıcı Emina Jahovic’in kendi ağzından Saadettin Saran’dan şiddet yüzünden ayrıldığı yazıldı.

Kurir’de Gazetesi haberi ünlü şarkıcının ağzından söylenmiş gibi, “Saran, bana işkence etti ve kaçmak zorunda kaldım.” sözleriyle duyurdu.

Emina Jahociv ve Saadettin Saran’ın ilişkisinin, ünlü şarkıcının Mustafa Sandal’dan boşanır boşanmaz başladığını iddia eden gazete, Temmuz 2018’den beri yaşadıkları aşkın bitme sebebinin şiddet olduğunu iddia etti.

Saadettin’in bana yaptığı evlilik baskısından çok sıkıldım

Habere göre Jahovic, ilişkisinin bitmesi ile ilgili yakın çevresine şunları söyledi:

“Saadettin’in yaptığı evlilik baskısından çok sıkıldım. İlişkimiz güzel başladı ama Saadettin çok sıkıcı bir hale geldi.”

Yazılanların hiçbirisi gerçek değil

Kendi ülkesinde yayınlanan bu haber karşısında şoke olan Emina Jahovic, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada çok mutlu olduğunu ifade ederek “Sevgili hayranlarım, bu habere kesinlikle inanmayın. Yazılanların hiçbirisi gerçek değil. Şu anda hiç olmadığım kadar mutluyum” dedi.

Ünlü şarkıcının sosyal medya hesabından yaptığı bu açıklamadan sonra, Saadettin Saran ile ilişkisinin devam ettiği konuşulmaya başlandı. 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler