Ana SayfaÜnlülerSinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'dan Boşanma Açıklaması!

İlgili Postlar

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’dan Boşanma Açıklaması!

Bir süredir kamera karşısında gözükmeyen Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti için boşanacakları haberi geçtiğimiz günlerde magazin dünyasında konuşulmuştu. Bu haber üzerine ünlü çiftin hayranları bir açıklama bekledi. Ünlü çift gerçekten boşanıyor mu? Detaylar haberimizde…

Sinem Kobal’dan Örnek Davranış!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’dan Boşanma Açıklaması!

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu Düşman Çatlattı!

Bir süredir boşanacakları konuşulan Sinem Kobal ve Kenan İmizalıoğlu’nun kamera karşısına geçmemeleri de bu iddiaları güçlendiriyordu. Geçtiğimiz günlerde el ele kamera karşısına geçerek muhabirlerin sorularını yanıtlayan ikilinin samimi ve mutlu tavırları boşanma iddialarını yalanlamış oldu.

Sinem Kobal Kimdir?

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir?

Muhabirlerin ‘Sizin masal kahramanınız var mı?’ sorusuna Kenan İmirzalıoğlu “Dede Korkut” yanıtını verdi. Güzel oyuncu Sinem Kobal, 2006 yılında rol aldığı ‘Selena’ dizisini hatırlatarak “Daha önce kahraman olarak bir Selena yaptım.” diyince İmirzalıoğlu, dizideki ‘Selena’yı çağırma sahnesinin’ hatırlatılması üzerine eşine bakarak “Ben Selena’yı hayatıma çağırdım” diyerek gülümsetti.

Kenan İmirzalıoğlu, Eşi Sinem Kobal Sorulunca Neden Kaçtı?

Samimi ve sıcak tavırlarıyla dikkat çeken Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çifti, haklarında çıkan “boşanacaklar” haberlerini bu şekilde yalanlamış ve son noktayı koymuş oldu. 14 Mayıs 2016 yılında evlenen çiftin birliktelikleri devam ediyor.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu'dan Boşanma Açıklaması!
Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu’dan Boşanma Açıklaması!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler