Ana SayfaDedikoduSinan Akçıl'dan Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Açıklamalar

İlgili Postlar

Sinan Akçıl’dan Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Açıklamalar

Şarkıcı Sinan Akçıl, önceki gün akşam saatlerinde Vadistanbul’da objektiflere takıldı. Alışveriş sırasında muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayan Akçıl, ‘Survivor’ yarışmasıyla tanınan Aleyna Kalaycıoğlu hakkında açıklamalar geldi. İşte Sinan Akçıl’ın yaptığı o açıklamalar;

“Her Şey Yolunda”

Kurban Bayramı’nın ilk gününde Bodrum’da müzikseverlerle buluşan Sinan Akçıl, sahne öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı. “Nasılsınız?” sorusuna, “Her şey yolunda. Üç yıldır burada happy hour yapıyorum, bu yıl ilk bekar happy hour ile karşınızda olacağım” yanıtını verdi.

Burcu Kıratlı ile iki kez evlenip boşanan ünlü şarkıcı, “Bekarlık sultanlık mı sizce” sorusu üzerine “Valla bekarlık yerine göre sultanlıktır bence, şu anda ben sultanlık dönemindeyim. Madem bekarım o zaman sultanlık köşküne çıkayım, yani öyle değil mi?” ifadelerini kullandı.

“Aşk Hayatım Nadas’ta”

Yaz döneminde konserlerinin yoğun bir koşturmaca içinde geçtiğini belirten Akçıl, “Konserlerimiz yoğun ama konserlerden çok sizinle köşe kapmaca, ters köşe göstermece oynuyoruz. Geçen ay yine birkaç haber okudum yanlış yerlere bakıyorsunuzç Küçükken ‘sıcak soğuk’ oynardık, şimdi de sanki sizinle de sıcak soğuk oynuyoruz. Bir yaklaşıyorsunuz tahminler sıcak sıcak oluyor ama şu an nadastayız. Aşk hayatım nadasta ama bir süre sonra bu tarla sürülür” diyerek kahkahayı patlattı.

Sinan Akçıl’dan Olay Yaratan Aleyna Tilki Açıklaması

Geçtiğimiz günlerde mezar taşı önünde poz vererek, “İnsanlar ne düşünecek?” mesajıyla sosyal medya hesabından paylaşan Aleyna Tilki’nin fotoğrafının altına soru işareti koyan Akçıl, “Mezar taşı bakıyor musunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi:

Valla onun ne yapmak istediğini anlamadım, ben de soru işareti koydum yorumlara. Sosyal medyada takipleşiyoruz. Bir de Aleyna komşum, komşumun erken ölmesini istemem. Üzüldüm yani, o yüzden soru işareti koydum. Sonra aradım, yaşıyormuş!

Aleyna Tilki kimdir?

Ünlü şarkıcı, “Ben ölürsem mezar taşıma ‘Kovalamayın artık yeter’ yazdırmak isterim” şeklinde esprili bir açıklamaya imza attı.

Sinan Akçıl’dan Aleyna Kalaycıoğlu Hakkında Açıklamalar

Moda caddesindeki dünyaca ünlü mağazalardan alışveriş yapan Sinan Akçıl, “Yoğun bir tempoda çalışıyorum. Bir yandan konserler devam ederken bir yandan çok güzel isimlerle beste çalışmalarım var. Bunlardan bir tanesi de Aleyna Kalaycıoğlu. Çok yetenekli ve sesi mükemmel. Büyük ihtimalle Aleyna Tilki’yi geçecek” dedi.

Mütevazı ve samimi tavırlarıyla dikkat çeken Sinan Akçıl, yanına gelen kimseyi kırmayarak, hem hatıra fotoğrafı çektirdi hem de kısa kısa sevenleriyle sohbet etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler