Ana SayfaDedikoduSinan Akçıl: Artık Çocuk İstiyorum

İlgili Postlar

Sinan Akçıl: Artık Çocuk İstiyorum

Geçtiğimiz gün Muğla’da verdiği konserde sevenleriyle buluşan Sinan Akçıl samimi açıklamalarda bulundu. Sinan Akçıl “Artık çocuk istiyorum” itirafıyla gündeme damgasını vurdu. İşte Akçıl’ın o açıklamaları;

Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl Nişanlandı

Yeniden evlilik kararı alan ünlü çift, aile arasında nişanlandı. Sinan Akçıl, Burcu Kıratlı’yı tekrar ailesinden istedi. Burcu Kıratlı’nın kahve ikram ederken çektiği görüntülerini paylaşan Akçıl ,”Işıklar altındayız diye sanma ki geleneksiz göreneksiziz. Anlı şanlı bir isteme oldu. İlk seferinde çok konuşulmuştu, bu sefer söz sırası aşkta. Bırakın o konuşsun. Yakında” diye yazdı.

Burcu Kıratlı ise nişan fotoğrafını, “Bu yola daha emin adımlarla ailelerimizle ilk adımı (ikinci kez) attık. Aile her şeydir. Aile güçtür ve sevgidir” diye yazarak paylaştı.

Burcu Kıratlı Kimdir?

Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı’nın Nişanında Ortaya Çıkan Gerçek!

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı İkinci Kez Nikah Masasına Oturdu

İlişkileri bir dargın bir barışık devam eden Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı, geçtiğimiz aylarda ikinci kez evlilik kararı almıştı. Yeniden hayatlarını bir araya getirmek isteyen ünlü çift 22 Şubat’ta nikah masasına oturdu. İlk evliliklerini Amsterdam’da yapan Akçıl ve Kıratlı, bu kez İstanbul Beşiktaş’taki lüks bir otelde kıyılan nikah sonrası mutluluğa ‘evet’ dediler.

Sinan Akçıl Kimdir?

Sinan Akçıl: Artık Çocuk İstiyorum

Muğla’da konser veren Akçıl’ın sahneye çıkmasıyla birlikte yağmur tekrar başladı. Yağmur’da ıslanan hayranlarını gören ünlü sanatçı sahneden inerek hayranlarının arasında şarkılarını söyledi. Burcu Kıratlı’da yağmurdan ıslanmasına rağmen eşini sahnede yalnız bırakmadı.

Sahnede hayranlarına seslenen Akçıl eşi Burcu Kıratlı’nın da geldiğini söyleyerek, “Ben aşık olduysam herkes aşık olur. Yıllarca bu çocuk ne yapıyor diye bir sürü laf söz edildi. Alın evlendim, hatta çocuk istiyorum” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler