Ana SayfaÜnlülerSimit Yeriz Diyen Hülya Avşar'ın Kuş Sütü Eksik Olmayan Kahvaltısı Olay Yarattı

İlgili Postlar

Simit Yeriz Diyen Hülya Avşar’ın Kuş Sütü Eksik Olmayan Kahvaltısı Olay Yarattı

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarıyla sosyal medyada büyük bir tartışmayı alevleyen Hülya Avşar geçtiğimiz gün yaptığı paylaşımla tüm tepkileri üzerine çekti. Simit yeriz diyen Hülya Avşar’ın kuş sütü eksik olmayan kahvaltısı olay yarattı. İşte detaylar;

“Gerekirse Simit Yeriz”

Ekonomide yaşanan süreçle ilgili “Mutlaka bu tür günleri ve bu zamanları öngörüp, biraz daha farklı yaşam çizmek lazım. Ayağımızı yorganımıza göre uzatmalıyız. ‘Bu saatten sonra simit mi yiyeceğiz?’ falan diyorlar. Gerekirse yenecek ama bu günleri de kolay atlatacağız” açıklamasıyla sosyal medyada TT olan Hülya Avşar, bu kez yaptığı sosyal medyanın gündemine oturdu.

“Hülya’ya Laf Söyleyeni Isırırım”

Hülya Avşar’a gelen tepkilere karşılık açıklama yapan Deniz Seki şunları söyledi;
Hülya Avşar’a laf söyleyenin böyle ayağını ısırırım, elini ısırırım. Hülya Avşar çok özel bir kadındır. Hülya Avşar hakkında konuşanı gerçekten ısırırım yani. Harbi ısırırım ve ısırığım da çok kuvvetlidir”

Simit Yeriz Diyen Hülya Avşar’ın Kuş Sütü Eksik Olmayan Kahvaltısı Olay Yarattı

Ülkenin zor durumda olduğunu ve bugünlerin simit yiyerek atlatılabileceğini savunan Hülya Avşar saray sofralarını andıran bir kahvaltı sofrası paylaşması üzerine sosyal medyadaki tepkiler yeniden yükseldi. Avşar’ın bu paylaşımına takipçilerinden “Tok açın halinden ne alar ki?” gibi yorumlar geldi. Twitter’da da günün en çok eleştirilen fotoğrafı olan bu paylaşım sonrasında Hülya Avşar sessiz kalmayı tercih etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler