Ana SayfaDedikoduSimge Sağın'dan Samimi Açıklamalar

İlgili Postlar

Simge Sağın’dan Samimi Açıklamalar

‘Mış mış’, ‘Yankı’, ‘Ben bazen’, ‘Öpücem’ gibi şarkılarıyla dikkat çeken popçu Simge Sağın, önceki akşam sahnede müzik ziyafeti sunarken, derin yırtmaçlı elbisesiyle de adından söz ettirdi. Konserde Simge Sağın’dan samimi açıklamalar geldi.

Yükselişi Durdurulamıyor

Bir dönem ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın vokalistliğini yapan Simge Sağın ilk çıkış yaptığı günden beri dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Hem duygusal parçalarıyla, hem de haraketli parçalarıyla oldukça beğenilen Simge Sağın’ın konserleri adeta tıklım tıklım doluyor.

Simge Sağın Sahnede Nefes Kesti

Yıl boyu en çok konser veren isimlerden olan Sime Sağın, yazın büyük bir kısmını sahnede geçirmişti. Sahne enerjisiyle ve samimiyetiyle kendisini dinlemeye gelenlere keyifli anlar yaşatan ünlü şarkıcı kışa da hızlı bir başlangıç yaptı. Yaz boyu yorulmak nedir bilmeyen Sağın’ın kış turnesi başladı. Sağın geçtiğimiz gün Ankara’da sahne aldı.

Simge Sağın Sahnede Ağladı!

Konser esnasında sevenleri tarafından dakikalarca alkışlanan ünlü şarkıcı, gördüğü ilgi karşısında duygulandı ve sahnede gözyaşlarını tutamadı. Sevenlerine teşekkür eden Sağın; “Bana bu güzel sesleri, anları yaşattığınız için ve beni ağlattığınız için teşekkür ederim” dedi.

Simge Sağın kimdir?

Simge Sağın’dan Samimi Açıklamalar

2022 yazı için şimdiden 30 konser anlaşmasını yapan Simge Sağın, Büyükçekmece’de bir mekanda konser verdi. Ünlü şarkıcı, sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelerek soruları cevapladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler