Ana SayfaÜnlülerSimge Sağın'dan boy açıklaması

İlgili Postlar

Simge Sağın’dan boy açıklaması

Simge Sağın’dan boy açıklaması geldi. Sık sık boyunun kısa olduğu konusu ile eleştirilen ünlü şarkıcı Simge Sağın, konu hakkında gelen soruya verdiği yanıt ile dikkat çekti. Simge Sağın, boy konusunda hangi açıklamada bulundu? Neler söyledi? Detaylar haberimizde…

Mustafa Sandal İle Simge Sağın Aşk Mı Yaşıyor?

Simge Sağın’dan boy açıklaması

Müzik dünyasında son yılların parlayan yıldızı haline gelen ünlü şarkıcı Simge Sağın, zaman zaman boyunun kısa olduğu şeklinde eleştiriler ile gündeme geliyor. Sosyal medyada da konu haline gelen boy olayına Simge Sağın’dan açıklama geldi.

Simge Sağın kimdir?

Beni kısa zannediyorlar ama yerin altında bir o kadarım daha var

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, İstanbul Kartal’daki İstMarina AVM’de sevenlerinin karşısına çıktı. Sağın, en sevilen şarkılarını kendisini dinlemeye gelen konukları için seslendirirken, unutulmaz anlara imza attı. Basın mensupları ile de sohbet eden Simge Sağın, bir muhabirin Başarılı ünlülerin boyları hep kısa. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?” sorusuna, “Beni kısa zannediyorlar ama yerin altında bir o kadarım daha var. Ben 1.60’ım. Minik Serçe Sezen Aksu, Nil Karaibrahimgil, tüm dünyanın peşinden koştuğu Madonna, Shakira gibi ünlülerin boyları da 1.50-1.57 arasında. Ben halimden mutluyum.” diye yanıt verdi.

Ünlü şarkıcı Simge Sağın, son günlerde, geçtiğimiz aylarda iki çocuğunun annesi Emina Jahoviç işle boşanan şarkıcı Mustafa Sandal ile aşk yaşadığı haberleri ile gündeme gelmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler