Ana SayfaÜnlülerSerhat Erkaçan: Küçük yalanlar hayatımı kurtardı

İlgili Postlar

Serhat Erkaçan: Küçük yalanlar hayatımı kurtardı

Serhat Erkaçan: Küçük yalanlar hayatımı kurtardı. Koca Koca Yalanlar dizisinde Sude’nin uzatmalı sevgilisi Alp’e hayat veren oyuncu, “Maalesef her ne kadar kabul edilmese de aldatma sürekli şahit olduğumuz bir gerçek. Bu gerçeği komik ve ironik bir şekilde yansıtması, diziyi benim için çok cazip kıldı.” dedi. İşte detaylar…

Koca Koca Yalanlar oyuncuları kim? Dizinin konusu ne?

Serhat Erkaçan: Küçük yalanlar hayatımı kurtardı

Koca Koca Yalanlar dizisinin yakışıklı oyuncusu Serhat Erkaçan, Posta’ya röportaj verdi. Erkaçan, samimi açıklamalarda bulunduğu röportajı ile dikkat çekti. İşte o röportaj…

Sertan Erkaçan Kimdir?

Koca Koca Yalanlar oyuncusundan çarpıcı açıklamalar

Bu sezon Koca Koca Yalanlar ile ekrandasınız. Sizin için bu diziyi diğer projelerden ayıran özellik nedir?

– Öncelikle hikayesi… Maalesef ne kadar kabul edilmese de aldatma sürekli şahit olduğumuz, yaşanılan kötü bir gerçek. Bu cesur projenin içinde yer almak, bunu da komedi ve ironi ile yapıyor olmak, Koca Koca Yalanlar’ı benim için cazip kıldı diyebilirim. Kanal D ile ilk defa çalışacak olmam da bir diğer sebep.

Canlandırdığınız Alp karakterinin çok sempatik sahneleri var. Çekerken de ekrana yansıdığı kadar eğleniyor musunuz?

– Hem de tüm ekip olarak eğleniyoruz. Alp her an her şeyi yapabilecek, hayatı çok seven, fırlama bir karakter. Hayata bakışı çok esprili. Dolayısıyla oynarken doğaçlama yapmaya izin veriyor.

Sizin gerçekte mizacınız nasıl, Alp’e benziyor musunuz?

– Çok benzer yanları olduğu söylenemez. Çünkü Alp fazlasıyla boşvermiş ve gününü yaşayan biri. Olaylara bakışındaki esprili yaklaşımı bana yakın geliyor ama kişisel olarak ortak bir noktamız yok. İyi ki yok diyebilirim aslında (gülüyor).

Cesaretimi toplayıp bir single çıkaracağım

Bugüne kadar birçok projede rol aldınız ama sizin hakkınızda çok az şey biliniyor. Biraz kendinizden bahseder misiniz?

– İstanbul doğumluyum ama Antalya’da büyüdüm. Arnavut göçmeni bir ailenin üçüncü ve son çocuğuyum. 17 yaşında her şeyi bırakıp tek başıma konservatuvar okumaya İstanbul’a geldikten sonra hayat beni şu an olduğum noktaya getirdi.

Futbolu yakından takip ediyorsunuz, bu biliniyor. Peki sporla aranız nasıl?

– Aslında sadece futbolu değil diğer tüm sporları yakından takip ediyorum. Çünkü bir spor tutkunu ve koyu bir Beşiktaş taraftarıyım! Her türlü sporla ilgili programı, müsabakayı takip ederim. Eskiden futbol oynardım amatör olarak, şimdi daha ekstrem sporları tercih ediyorum. Sanırım adrenalin tutkum var.

Müzik çalışmalarınız ne durumda? Sahnelere dönmeyi düşünüyor musunuz?

– Müzik benim için hobi olarak başlamıştı ama sonra sahne kısmına âşık oldum. Öyle olunca her çıktığımda biraz daha cesaretlendim. Hiçbir zaman bir ses sanatçısı olduğumu iddia etmiyorum, etmeyeceğim de ama müzik herkesin ilgilenmesi gereken bir alan, bir nevi meditasyon. Sanırım yakında cesaretimi toplayıp tek ya da iki şarkılık bir single’ı müzikseverlere sunmayı deneyeceğim.

Ben de herkes kadar yalan söylerim

Koca koca olmasa da küçük yalanları ne kadar kullanırsınız hayatınızda?

– Herkes kadar (gülüyor). Çok politik bir cevap oldu sanırım ama gerçekten hayatımı hiçbir zaman koca koca yalanlarla sürdürmedim. Ama küçük yalanların da hayatımı kurtardığı zamanlar oldu. Bizde yalan yok (gülüyor)…

Teknolojiyle ne kadar iç içesiniz, gelişmeleri takip eder misiniz yoksa biraz daha nostaljiyi mi seversiniz?

– Teknolojiye yakın olsam da nostaljiden kopamadığım noktalar da var. Mesela kitabı dijital ortamda okumayı sevenlerden değilim; kitabı elimde tutmalı, sayfaları çevirmeliyim. Gazete için de aynı şey geçerli.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler