Ana SayfaÜnlülerSıla'dan aşk ve silikon açıklaması!

İlgili Postlar

Sıla’dan aşk ve silikon açıklaması!

Okan Üniversitesi’nin düzenlediği ödül törenine katılan ünlü şarkıcı Sıla, son günlerde gündeme gelen hakkındaki iddialara yanıt verdi. Sıla, silikon taktırdığı ve sevgilisi olduğu iddialarına ne yanıt verdi? Detaylar haberimizde…

Okan’da Yılın En’leri 2017 Ödülleri Sahiplerini Buldu

Okan Üniversitesi tarafından düzenlenen ‘Okan’da Yılın En’leri 2017 Ödülleri’nin töreni, önceki gün gerçekleştirildi. 18 kategoride ödüllerin sahiplerini bulduğu törende, ‘En İyi Kadın Şarkıcı’ ödülünü alan ünlü şarkıcı Sıla oldu. Ödülünü alan Sıla, “İşimizi ne kadar iyi yaparsak bizi daha da güzel günler bekleyecek.” diye konuştu.

Sıla kimdir?

Sıla’dan estetik ve aşk iddialarına yanıt geldi

Son günlerde estetik yaptırdığı ve sevgilisi Ahmet Kural ile yollarını ayırmasının ardından Can Yantır ile aşk yaşamaya başladığı konularındaki iddialar ile gündeme gelen Sıla, iddialar hakkında gelen sorulara “Aşk da, estetik de yok” diye yanıt verdi. Sıla, her iki iddiayı da yalanladı.

İşte sürpriz aşk iddiası! Sıla’nın yeni sevgilisi…

Onur Ödülü Selçuk Yöntem’e

Törende ‘Onur Ödülü’nü alan Selçuk Yöntem, teşekkürlerini “İleride önemli yerlerde olacaksınız. Bu yolda ilerlerken sanattan ve okumaktan uzaklaşmayın.” sözleri ile iletti.

Sosyal Farkındalık Ödülü Tanem Sivar’a

‘Sosyal Farkındalık Ödülü’nü alan, Hayvan Hakları Koruma Kanunu konusunda eşi Edhem Dirvana ile birlikte son dönemlerde yaptığı çalışmalar nedeni ile Tanem Sivar olurken, “Çıktığımız yolda bize bu kadar güzel eşlik ettiğiniz için hepinize teşekkür ederiz.” diye konuştu.

En İyi Erkek Şarkıcı ödülünü alan Mehmet Erdem oldu

Törende, ‘En İyi Erkek Şarkıcı’ ödülünü alan isim ise, ünlü şarkıcı Mehmet Erdem oldu.

Son dönemlerde sık sık saçlarını ve imajını değiştirmesi ile gündeme gelen ünlü şarkıcı Sıla, önceki gün katıldığı ödül törenine sarı kısa saçları ile damga vurdu. Sıla’nın yeni saçları çok beğenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler