Ana SayfaÜnlülerTarkan'ın Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu!

İlgili Postlar

Tarkan’ın Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu!

Tarkan’ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Bir süre önce yayınladığı video ile baba olacağını duyuran ve yayınladığı video ile çok ses getiren Tarkan’ın, bebeğinin cinsiyeti belli oldu. Detaylar haberimizde…

Tarkan kimdir?

Tarkan’ın bebeğinin cinsiyeti ne?

Pınar Dilek ile 2016 yılında sürpriz şekilde nikah masasına oturan Megastar Tarkan, baba olacak olmanın heyecanını yaşıyor. Bebeğini kucağına almak için gün sayan Tarkan, kız babası olacak. Pınar Dilek, kız bebek dünyaya getirecek.

Tarkan baba olacak

Tarkan, geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından çok ses getiren bir video yayınlamıştı. Videoda, bebek müjdesi veren Tarkan, “Bir süredir yazılıp çiziliyor. Konuyla ilgili konuşuluyor. Bize de ‘doğru mu, değil mi?’ diye soruyorlar. ‘Değil, yok öyle bir şey’ desek de inanmıyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belki de haklılar. Evet doğru, baba oluyorum. Çok mutluyum. Sizlerle de paylaşmak istedim.” diye konuşmuştu. Eğlenceli bir video hazırlayan Tarkan, çok kere taklit edilmişti.

Pınar Dilek kimdir?

https://www.youtube.com/watch?v=YZhA54Kvid8

Tarkan’ın videosunun ardından, ünlü isimlerden tebrik mesajları yağmıştı.

Tarkan’dan, genç yaşta vefat eden menajer Yaşar Gaga için duygusal paylaşım

Ozan Çolakoğlu sinyal vermişti

Tarkan’ın baba olacağını duyurmasından kısa bir süre önce konuşan Ozan Çolakoğlu, Tarkan da istiyor. Bebek yapmayı düşünüyor. Tabii kolay bir karar değil. İnşallah onun da olur. Babalığı soruyor.” şeklinde bir açıklama yapmış ve Tarkan’ın baba olacağının sinyalini vermişti.

Megastar Tarkan, kız babası olacak.

Tarkan, hayranı olan Pınar Dilek ile aşka dönüşen ilişkisini, nikah masasında taçlandırmıştı. Çiftin nikah töreni, Tarkan’ın Tarabya’daki evinin bahçesinde yapılmıştı. Ardından, Almanya’da bir düğün yapılmıştı. Tarkan ve Pınar Dilek’in evliliği, günlerce konuşulmuştu. 2016 yılında sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan çift, şimdilerde bebe sahibi olmak için gün sayıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler