Ana SayfaÜnlülerSosyal medyayı sallayan paylaşım! Berk Oktay karısını dövdü mü?

İlgili Postlar

Sosyal medyayı sallayan paylaşım! Berk Oktay karısını dövdü mü?

Ünlü oyuncu Berk Oktay’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, şoke etti. Berk Oktay’ın eşi Merve Şarapçıoğlu’nun sosyal medya hesabından, dövülmüş gibi göründüğü bir fotoğraf paylaşıldı. Altına düşülen notta da ‘kocam beni dövdü’ yazması, büyük şaşkınlık yarattı. Detaylar haberimizde…

Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu evlendi!

Berk Oktay, eşini dövdü mü?

2016 yılının Ağustos ayında dünya evine giren Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu hakknda bomba iddia. Son olarak İlişki Durumu: Karışık isimli dizide rol alam Berk Oktay’ın eşi Merve Şarapçıoğlu’nun sosyal medya hesabından korkunç bir fotoğraf paylaşıldı. Paylaşımda, Merve Şarapçıoğlu olduğu iddia edilen kadının yüzü yediği dayaktan dolayı harap olmuş, burnu bandajlanmıştı.

Kocam beni dövdü yardım edin!

Merve Şarapçıoğlu’nun sosyal medya hesabından yapılan ve altına “Kocam beni dövdü yardım edin.” şeklinde bir not düşülen fotoğraf, dehşete düşürdü. Berk Oktay, gerçekten eşine şiddet uyguladı mı?

Dayak iddiası gerçek mi?

Berk Oktay’ın eşi Merve Şarapçıoğlu’nun dayak fotoğrafının ardından, hesabının hacklenmiş olabileceği ihtimali de gündeme geldi. Belki de bu fotoğraf Şarapçıoğlu’nun geçirdiği bir kaza sonrası ya da geçirdiği bir estetik ameliyat sonrası çekilmiş olabilir şeklinde düşünülüyor.

Berk Oktay kimdir?

Henüz açıklama gelmedi

Berk Oktay ve eşi Merve Şarapçıoğlu, büyük yankı uyandıran şiddet iddiaları konusunda henüz herhangi bir açıklama yapmadı.

Ünlü oyuncu Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu, 21 Ağustos 2016 günü nikah masasına oturmuştu. Çiftin düğün töreni, Baltalimanı – Portaxe’te gerçekleşmişti. Oktay ve Şarapçıoğlu’nun nikahını Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar kıymıştı. Düğüne, Hatice Şendil – Burak Sağyaşar, Deniz Akkaya, Merve Özbey, Şükrü Yıldız, Ferman Toprak ile eşi, Beşiktaşlı Cenk Tosun ile eşi, Eda Ece, Seren Şirince, Gökhan Keser, Osman Akça gibi ünlü isimler katılmıştı. Merve Şarapçıoğlu ve Berk Oktay, evlenmeden önce beş yıl aşk yaşamıştı.

Berk Oktay ve Merve Şarapçıoğlu çifti, geçtiğimiz ay da boşanma iddiaları ile gündeme gelmişti. Uzun süredir birlikte görünmeyen ünlü çiftin evliliklerini üstünde kara bulutlar dolaştığı, boşanma aşamasına kadar geldikleri iddia edilmişti. Şimdi de dayak iddiaları gündeme geldi ve kafaların karışmasına neden oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler