Ana SayfaDedikoduSıla Yeni İmajıyla Çok Eleştirildi

İlgili Postlar

Sıla Yeni İmajıyla Çok Eleştirildi

Geçtiğimiz günlerde Ahmet Kural ile olan aşkları tescillenen ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu; “Yeni aşka yeni imaj yaptı” diyenler olsa da çoğu takipçisinin eleştiri yağmuruna yakalandı.

Şarkıları ve etkileyici sesi kadar farklı güzelliğiyle de dikkat çeken Sıla; dün, sosyal medya hesabında paylaştığı son fotoğrafı ile çok sayıda tepkili yorumlar aldı. “Herkesin kakülüne kimse karışamaz” sözüyle paylaştığı fotoğrafıyla; saç ve kaş stili, çoğu hayranı tarafından beğenilmeyen ünlü şarkıcı, olumsuz sözlere de maruz kaldı. Sarı kaküllü saçları ve dolgun kaşları ile oluşturduğu yeni görünümü sevilmedi ve eski imajına bir an önce dönmesi talep edildi.  Şarkıcının, saçlarından ziyade, kaşlarını yakıştıramayanlar daha fazla olsa da Ahmet Kural’ın istediği bir imaj mı acaba? Diye merak edenler de söz konusuydu.

Takipçileri Sıla Hakkında Neler Dedi?

İnstagram hesabında paylaştığı fotoğrafı hakkında Sıla, eleştiri bombardımanına tutuldu. Takipçisinden birisi “İnsan çirkinleşmek için bu kadar niye çaba harcar ki” dese de onu her haliyle sevenler de tercihine saygı duyuyor. “Kendine kıymışsın, evlat olsan sevilmezsin” gibi garip yorumlar da alan ünlü şarkıcının, eski kumral haliyle daha sempatik ve güzel olduğu dile getirildi. Son halindeki soğuk duruşlu kadın tarzını da beğenmeyenler olumsuz yorumlarda bulundu. Yeni tarzı hakkındaki yorumlardan başka Sıla’nın; Ahmet Kural ile olan ilişkisinde, birbirlerine yakışmadıkları yönünde fikirlerini öne sürenler olduğu gibi tepki gösteren paylaşımlarda yer aldı..

Ünlü sanatçı, yeni görüntüsünden dolayı yerden yere vurulsa da yaptığı müzik çalışmalarıyla her zaman takdir edilecek bir isim olarak gündemde kalacak.

Sıla kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler