Ana SayfaÜnlülerYeşim Salkım Bağkur Emeklisi Olacak

İlgili Postlar

Yeşim Salkım Bağkur Emeklisi Olacak

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Yeşim Salkım, özel bir programa konuk oldu. Emre Saygı tarafından hazırlanan ve sunulan talk showa katılan Yeşim Salkım, programda hayatıyla ilgili merak edilenleri yanıtladı. Hadi Be adı verilen programa katılmasıyla oldukça dikkat çeken şarkıcı, hayatı ve hedefleriyle ilgili açıklamalar yaptı.  Hayatını çok hızlı yaşadığını söyleyen şarkıcı, özellikle 20 yaşında çok cesurken artık olgunluk dönemlerine girdiğini ve artık çok daha sakin bir yaşam istediğini belirtti. Hayatta keşkeleri odluğunu söyleyerek pişmanlıklarını da dile getiren Yeşim Salkım, bu aşamada yine de her şeye rağmen yaşadığı hayattan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Kimsenin Yerini Almak İstemem

Özellikle Ajda Pekkan’ın yerini kendisine vermek istediği ile ilgili soruları yanıtlayan şarkıcı, kimsenin yerine geçmek istemediğini ve kimse olamayacağını söyledi. Bu durumdan her ne kadar mutluluk duysa da böyle bir şeyi kabul edemeyeceğini söyleyen Yeşim Salkım, kendisi olmak adına bu konuda taviz veremeyeceğini belirtti.

Sanat Camiasını Eleştirdi

Sanat camiası ile ilgili sert eleştiriler yapan Yeşim Salkım, sanat camiasında pek çok kişinin maskeler taktığını söyleyen bu durumun farklı görülebilse de normal olduğunu söyledi. Gazetede, televizyonda ya da farklı kameralar önünde çok farklı maskeler taktıklarını söyleyen Yeşim Salkım, camianın acımasız yönünün de bu olduğunu söyledi.

“Estetiğe Karşı Değil”

Yeşim Salkım yaptığı açıklamalarda estetik ile ilgili düşüncelerini de dile getirirken, estetiğe karşı olmadığını ve gerekli gördüğü takdirde estetik yaptırabileceğini söyledi. Bu noktada özellikle yanakları ve gıdı bölgelerine destek yaptırabileceğini belirtti. Bu noktada estetiğe karşı olumlu yaklaştığı da görülen sanatçının, bıçak altına yatması da bekleniyor. Yeşim Salkım tarafından yapılan bu açıklamalar kısa süre içerisinde sosyal medyada da yer buldu. Özellikle sanatçının hayranları, sanatçının açıklamalarını destekler mesajlar gönderdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler