Ana SayfaÜnlülerMazhar Alanson’nun Cem Yılmaz’la İlgili İtirafları

İlgili Postlar

Mazhar Alanson’nun Cem Yılmaz’la İlgili İtirafları

Geçtiğimiz cumartesi günü, Oylum Talu’nun “Burası Haftasonu” programına konuk olan Mazhar Alanson, Cem Yılmaz’la ilgili, ilginç açıklamalarda bulundu. Cem Yılmaz’la en son rol aldıkları “Hokkabaz” adlı sinema filminden sonra; filmle ilgili bir konuda Cem Yılmaz’ı kırdığını söyleyen Alanson, filmden sonra herhangi bir rolde tekrar oynamadıkları için ünlü komedyenin kendisinden çekindiğini de dile getirdi.

Habertürk TV’de sabah 09.00’da yayınlanan“Burası Haftasonu”  programına, geçtiğimiz gün davet edilen Mazhar Alanson; “Mazhar Olmak” adlı son yazdığı kitabı hakkında Oylum Talu’nun sorularını cevapladı. Kitabıyla ilgili genç müzisyenlere tavsiyeler veren başarılı sanatçı; uzun zamandır çalışma yapmadıkları efsane müzik grubu MFÖ ile çıkaracakları iddialı bir albümle yeniden sevenleriyle buluşacaklarını dile getirdi. Ünlü müzisyen; MFÖ olarak son çıkaracakları akustik albümün; söz, müzik, beste, aranje, prodüksiyon, solist, müzisyen hepsinin kendi grubu tarafından yapıldığını da vurguladı.

Mazhar Alanson, Cem Yılmaz’ı Neden Kırdı?

Cumartesi gün ki röportajda, sohbetin konusu sinemaya gelince;  Mazhar Alanson, “Hokkabaz”, filmiyle ilgili konuda Cem Yılmaz’la küçük bir tartışmaları olduğunu ve onu kırdığını ifade etti. Cem Yılmaz’la aralarındaki dostlukta herhangi bir sorunları olmadığını ve hatanın kendisinde olduğunu da ekledi.

Cem Yılmaz’ı Takdir Etti

Cem Yılmaz’ın genç kitlelere hitap eden filmlerini çok sevmediğini dile getiren Mazhar Alanson; ünlü komedyenin, gişe hasılatı bakımından genellikle uzay içerikli komedi filmleri çektiğini “Kamerayı bir türlü yere indiremedi.”sözüyle ifade etti. Cem Yılmaz’ın;” İftarlık Gazoz” ve “Av Mevsimi” filmlerini çok beğenen Alanson, ünlü komedyenin ince ve zeki esprilerini her kesimden insanın anlayamayacağı kalitede olduğunu da vurguladı. Cem Yılmaz’ı, Türk sinemasına büyük katkılar sunan bir isim olarak gören yetenekli sanatçı, Cem’in filmlerine ülkemizde ve sinema camiasında gereken değerin verilmediğini de ifade ederek,  Antalya’dan ödüller verilmesi gereken bir oyuncu olduğunu da söyleyerek çok takdir etti.

Mazhar Alanson ve Cem Yılmaz Yeniden Kamera Karşısına Geçecek mi?

Ünlü ikilinin ilk kez birlikte baş rolünde oynadığı; 1998 yapımı “Her Şey Çok Güzel Olacak” filmi, önümüzdeki sene, 20. yılını tamamlamış olacak. Bu nedenle Cem Yılmaz geçtiğimiz aylarda; filmin 20.yılı anısına “HŞÇGO” adında 40 dakikalık, orta metrajda bir film projesi olduğunu sosyal medya hesabından  duyurmuştu. Filmin projesini okuduğunu söyleyen Mazhar Alanson’un, yeniden Cem Yılmaz ile çalışmalarını sürdürmesi bekleniyor.

Cem Yılmaz kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler