Ana SayfaÜnlülerSibel Can 36 Bedene Düştü

İlgili Postlar

Sibel Can 36 Bedene Düştü

Bir dönemler kontrolsüz bir şekilde kilo alan ve istediği kiloya ulaşabilmek adına ciddi bir şekilde diyete başladığı belirtilen Sibel Can 36 beden düştüğünü öğrenildi.

Özellikle 2000 yıllarından itibaren sürekli kiloları ile gündeme gelen Sibel Can bu haberlerin gündemde yer almasından rahatsız olduğu gibi istediği vücuda kavuşmak adına da pek çok farklı diyet yapmaya başladı. Üstelik diyetlerinde başarılı olamamasının ardından 3 kez zayıflama kamplarına giden ve burada etkin bir sonuç almayı düşünen, yaptığı çalışmalardan Sibel Can 36 Bedene düşerek etkin bir sonuç almayı başardı.

55 Kiloya Düştü

Yaptığı diyet ve zayıflama yöntemleri ile birlikte 36 bedene düşmeyi başaran Sibel Can şu anda 55 kilo. İki buçuk aylık süre içerisinde 10 kilo veren ünlü şarkıcı 55 kiloya düşerek ideal bedenine ulaştı. Özellikle yurt dışında gerçekleştirilen bir etkinliğe katılan ve bu etkinlikte zayıf haliyle görülen Sibel Can’ın Photoshop iddiaları da gündeme gelmişti. Fakat şarkıcı yaptığı açıklamalarda Photoshop’un olmadığını ve gerçek halinin olduğunu söyledi. Bugüne kadar uyguladığı diyetlerle de gündeme gelen Sibel Can’ın bundan sonraki süreç içerisinde kilosunu koruyup koruyamayacağı da oldukça merak ediliyor.

Çocuklarına Yasak Koydu

Sibel Can özellikle geçtiğimiz günlerde oyunculuk teklifi almaya başlayan çocuklarına koyduğu yasakla gündeme gelmişti. Engincan, Melisa ve emir adında üç çocuğu bulunan Sibel Can’ın Engincan’ın popüler hale gelmesinden rahatsız olduğu ve oyunculuk tekliflerine net bir şekilde hayır dediği öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler