Ana SayfaÜnlülerFi Dizisi Ne Kadar İzlendi?

İlgili Postlar

Fi Dizisi Ne Kadar İzlendi?

Vodafone tarafından desteklenen özel bir paltform üzerinden yayınlanmaya başlanan Fi dizisi, kısa süre içerisinde milyonlarca izleyen tarafından takip edildi. Özellikle dizinin internet üzerinden yayınlanacağı duyurulduktan sonra pek çok eleştirmen dizinin yüksek izlenme oranlarına ulaşamayacağını iddia etse de yapılan son açıklamalarda oldukça yüksek rakamlara ulaşıldığı görüldü.

Fi Dizisi Beklentileri Aştı!

Resmi açıklamalarda Fi dizisinin ilk bölümünün yayınlandığı ilk günden itibaren dört buçuk milyon kişi tarafından izlenerek herkesi şaşırttı. İlk üç bölümü geçen hafta yayınlanan dizi, bu hafta yeni bölümleriyle ekranlarda yer alacak. İnternette yayınlanmasına rağmen 4.5 milyon kişi tarafından dizisinin izlenmiş olması, bu konuda internet kullanımının ve internet üzerinden dizi izlemenin kullanıcılar tarafından ne kadar çok ilgi ile karşılandığını gösterdi.

Başroller Dikkat Çekiyor!

Başrollerinde Mehmet Günsür, Ozan Güven, Serenay Sarıkaya ve Berrak Tüzünataç gibi çok sevilen oyuncuların olduğu Fi dizisinde üstelik Özge Pirinççi gibi çok başarılı oyuncular da konuk oyuncu olarak yer alıyor. Dizinin bu kadar çok ilgi görmesinin sebepleri arasında kuşkusuz dizide yer alan sevişme sahneleri de yer alıyor. Öyle ki Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç ve Özge Pirinççi gibi pek çok ünlü ve beğenilen oyuncunun sevişme sahnelerinin olması ve açık görüntülerinin bulunması diziye olan ilgiyi daha da arttırıyor.

Bugüne kadar dört buçuk milyon kişi tarafından izlenen dizinin, özellikle önümüzdeki dönemlerde daha fazla izlenmesi ve daha fazla kişi tarafından takip edilmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler