Ana SayfaÜnlülerIrmak Ünal Yasak Aşk İddialarını Yalanladı!

İlgili Postlar

Irmak Ünal Yasak Aşk İddialarını Yalanladı!

Son dönemlerin en dikkat çeken isimlerinden birisi olan Irmak Ünal, hakkında çıkan yasak aşk iddiaları ile ilgili açıklama yaptı.

Özellikle sosyal medya hesabını etkin bir şekilde kullanan ve paylaştığı fotoğraflar ile büyük beğeni toplayan Irmak Ünal, gazetelerde Genco Ecer ile aşk yaşadığına dair haberlere sitem etti.

Haberlerde iki ismin 3 aydan beri birlikte olduğu ve hayatlarını birleştirmek için ev bakmaya başladığı belirtiliyordu. Bu tip iddiaların asılsız olduğunu belirten Irmak Ünal ise canlı yayına bağlandı.

Canlı Yayında Açıkladı

Duymayan Kalmasın adlı magazin programına bağlanarak konu ile ilgili açıklamalar yapan Irmak Ünal, haberlerin hiçbir şekilde doğru olmadığını söyledi. Genco ile üç yıldan beri arkadaş olduklarını ve tanıştıklarını belirten başarılı oyuncu, Kıbrıs’ta sahne alan sanatçı ile sürekli görüştüğü birisi olduğunu söyledi.

Babasının Kıbrıs’ta olması nedeniyle sık sık Kıbrıs’a gittiğini ve burada Genco ile görüştüklerini açık bir şekilde dile getiren Irmak Ünal, aralarında herhangi bir aşkın söz konusu olmayacağını söyledi.

“Ona Yardım Ettim”

Genco’nun geçtiğimiz günlerde bir proje için İstanbul’a geldiğini ve ona yardım etmek istediğini söyleyen başarılı oyuncu, sadece ona yardım etmek için birlikte gezdiklerini belirtti. Oyuncu ayrıca ev tutma gibi bir durumun bulunmadığını söyledi. Üstelik yalnız olmadıklarını da vurgulayan Irmak Ünal, canlı yayında yaptığı bu açıklamalar ile birlikte hakkında çıkan iddiaların yalan olduğunu da belirtmiş oldu. Özellikle arkadaşıyla bir gezi sırasında dahi bu tip iddiaların çıkmasını anlayamadığını belirten Irmak Ünal, bu iddiaları ortaya atan gazeteciler hakkında hukuki sürecin başlayacağını özellikle vurguladı.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler