Ana SayfaÜnlülerEmina Sandal’ın Sırt Kasları Görenleri Etkiledi!

İlgili Postlar

Emina Sandal’ın Sırt Kasları Görenleri Etkiledi!

Mustafa Sandal ile evlendikten sonra Türkiye’nin en çok konuşulan isimlerinden birisi olan Emina Sandal’ın özellikle sırt kasları oldukça dikkat çekti.

Geçtiğimiz akşam TV8’de yayınlanan Survivor birleşme partisi ile ekranlarda yeniden yer alan Mustafa ve Emine Sandal çifti program öncesinde Dominik Cumhuriyeti’nde oldukça keyifli bir dönem geçirdi. Çekimler için hazırlık sürecinde küçük bir tatil yapma fırsatı da elde eden çift, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraflarla da Survivor heyecanını sosyal medyaya taşıdı.

Emina Sandal Sporu Bırakmadı!

Emine Sandal’ın özellikle Dominik’te yaptığı kumsal keyfi ise en dikkat çeken bölümlerden bir tanesi oldu. Emine Sandal tarafında paylaşılan Bir fotoğrafta tatilde formunu korumak için güzel ismin spor yapmaya devam ettiği görülürken, 35 yaşında ve iki çocuk annesi olmasına rağmen Emine Sandal’ın çok düzgün bir vücuda sahip olması ve sırt kaslarını dikkat çekti. Bikinili fotoğraflarını paylaşan Emine Sandal, bu fotoğraflarıyla da sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden birisi olmayı başardı.

Formunu Koruyor!

Vücuduna ve güzelliğine her zaman dikkat ettiği bilinen ve güzelliği ile her zaman ilgi odağı olmayı başaran Emina Sandal, spora verdiği önem sayesinde hem kaslı hem de çok dinç bir vücuda sahip durumda. Mustafa ve Emine Sandal çiftinin Dominik tatilinin ardından Amerika bölgesine geçiş yaptığı ve Miami’de kısa bir tatil yapacakları öğrenildi.

Dün akşam ekranlara gelen televizyon programında çiftin birbiriyle uyumu ve birbirine karşı sevgi dolu bakışları da yine izleyenlerin dikkatinden kaçmadı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler