Ana SayfaÜnlülerKenan İmirzalıoğlu Tarla Aldı

İlgili Postlar

Kenan İmirzalıoğlu Tarla Aldı

Türkiye’nin en önemli oyuncularından birisi olarak gösterilen Kenan İmirzalıoğlu Tarla alarak kazançlarını yatırıma dönüştürmeye devam ediyor.

Bugüne kadar pek çok farklı alanda yaptığı yatırım ile dikkat çeken Kenan İmirzalıoğlu Tarla alarak toprağa yatırım yaptığı öğrenildi. Bir gazetede yer alan habere göre aktör Çerkezköy’de bulunan bir 10 dönümlük tarlayı satın aldı. Yaptığı bu satın alma ile birlikte özellikle geleceğe yönelik yatırım yaptığı öğrenilen Kenan İmirzalıoğlu’nun daha önce ev tadilatları yapması ve yatırım amaçlı ev satın alması da gündeme gelmiş, oldukça dikkat çekmişti.

Ankara’da Büyüdü!

Ankara’da küçük bir köyde çocukluğunu geçiren Kenan İmirzalıoğlu Tarla ve köy hayatına oldukça düşkün olduğu ve özellikle İlerleyen dönemlerde bu konuda farklı satın almalar yaparak yatırım gerçekleştirebileceği de vurgulandı. Özellikle ilçe merkezine çok uzak olmayan bir bölgede küçük bir tarla tercih eden Kenan İmirzalıoğlu’nun yatırımın yanı sıra burada küçük bir çiftlik kurmak istediği de gelen bilgiler arasında.

Şu an için Kenan İmirzalıoğlu tarafından net bir açıklama yapılmadığından dolayı tarla satın almasının hangi amaçla yapıldığı net olarak bilinmiyor. Fakat özellikle eşi Sinem Kobal ile çalışmadığı ve dinlenmek istediği dönemlerde küçük bir yaşam alanı oluşturmak isteyen Kenan İmirzalıoğlu’nun burada doğal ve stresten uzak bir yer yapabileceği de konuşuluyor.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal’ın aynı zamanda şehir yaşamından uzak yaşayabilmek adına Beykoz bölgesinde sakin bir yerde ev aradığı da son dönemlerde konuşuluyordu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler