Ana SayfaÜnlülerAyşe Tolga ve Irmak Kazuk’tan Anlamlı Destek

İlgili Postlar

Ayşe Tolga ve Irmak Kazuk’tan Anlamlı Destek

Wings for Life World Run kapsamında Ayşe Tolga ve Irmak Kazuk destekçiler ile birlikte koşu etkinliğine katıldı.

Özellikle Türkiye’nin elçileri arasında yer alan Ayşe Tolga ve Irmak Kazuk’un böyle bir projeye destek vermesi dikkat çekti. Kampanya hakkında yapılan açıklamalarda hedefin omurilik araştırmalarına kaynak aktarılması olduğu belirtildi. Geçtiğimiz haftalarda özellikle Ayşe Tolga ve Irmak Kazuk tarafından yapılan çağrılara Türkiye’de oldukça destek verilirken, etkinliğin önümüzdeki aylarda tekrarlanacağı duyuruldu.

Ayşe Tolga ve Irmak Kazuk İle Koşular Devam Edecek

27 Mayıs 2017 tarihinde dördüncü kez gerçekleştirilecek olan etkinlik, özellikle Türkiye’de saat 14.00 itibariyle başlayacak. Etkinliğin en çok dikkat çeken yanlarından bir tanesi ise 6 kıtada ve 24 farklı bölgede aynı anda etkinliğin başlatılacak olması. İzmir’de yapılacak olan yarış için kayıtlar başlatılırken kişiler internet üzerinden gerekli başvuruları yapabilecek. Üstelik etkinliğin gerçekleştirileceği bölgelere uzak olan kişiler geliştirilmiş mobil uygulama üzerinden yarışa katılma imkanına sahip.

Koşular, klasik yarışmalardan oldukça farklı. Etkinlikte herhangi bir bitiş çizgisi ya da kazanan yok. Yarışmacılar arkalarından yakalama aracının kendilerini geçtiğini gördükten sonra yarışı bitiriyor. Özellikle dünya genelinde omurilik rahatsızlıklarına dikkat çekmek ve bu konuda yardım toplamak amacıyla gerçekleştirilecek etkinlik dünyanın pek çok farklı bölgesinde oldukça ilgi çekiyor. Türkiye’de ise özellikle Ayşe Tolga ve Irmak Kazuk gibi ünlü isimlerin önderliğinde bu çalışmalar son yıllarda daha fazla katılımcı ile destekleniyor. Bu bakımdan özellikle önümüzdeki dönemlerde yapılacak etkinliklere daha fazla katılımın olması bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler