Ana SayfaÜnlülerİbrahim Erkal Yoğun Bakıma Alındı!

İlgili Postlar

İbrahim Erkal Yoğun Bakıma Alındı!

Son dönemlerde ekranlardan uzak bir yaşam süren İbrahim Erkal, evinin otoparkında baygın halde bulundu. Sanatçının tesadüf eseri bulunmasının ardından ilk yardım müdahalesi yapılarak en yakın hastaneye kaldırıldığı öğrendil. Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ilk müdahale yapılan sanatçının uyutulduğu ve daha sonrasında Beşiktaş’taki Liv Hospital’e kaldırıldığı öğrenildi.

Hayati Tehlike Sürüyor!

Sanatçının hayati durumunun devam ettiği de belirtildi. Özellikle sanatçının hayranları, hastaneye akın etti. Bu sabah saatleri itibariyle paylaşılan son dakika gelişmesinde sitenin güvenlik görevlisi tarafından İbrahim Erkal’ın yerde baygın bir şekilde bulunduğu ve hemen gerekli desteğin sağlandığı öğrenildi. Özellikle İbrahim Erkal’ın sağ arka kulağının arkasında yırtık tespit edilmesi ise oldukça endişe yarattı.

Kısa süre içerisinde sosyal medyada medyaya yansıyan bu durum tüm sevenlerin endişeli bir bekleyiş içerisine girmesine neden oldu. Sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamalarda İbrahim Erkal için dua istendi. İbrahim Erkal’ın kuzeni Hilmi Şahin tarafından yapılan açıklamalar sayesinde sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi alınırken yüksek tansiyona bağlı bir rahatsızlığın yaşandığı ve durumun şu anda için kritik olduğu belirtildi.

Doktorların gerekli müdahaleleri yaptığı ve durumu kontrol altına aldığını da belirten Hilmi Şahin, hayati tehlikenin atlatılması adına dua ettiklerini söyledi. Yüksek tansiyona bağlı olarak beyin kanaması geçirdiği belirtilen sanatçının önümüzdeki 48 saatlik süreç içerisinde kritik bir dönem yaşayacağı ve özellikle sağlığına kavuşması adına gerekli tüm müdahalelerin yapılacağı ifade edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler