Ana SayfaKimdirSibel Bilgiç Kimdir?

İlgili Postlar

Sibel Bilgiç Kimdir?

“Diyemedim” şarkısıyla müziğe geri dönen Sibel Bilgiç kimdir? Sibel Bilgiç kaç yaşında? Sibel Bilgiç aslen nereli? Sibel Bilgiç hangi burç? Sibel Bilgiç albümleri neler? Sibel Bilgiç hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Sibel Bilgiç Kaç Yaşında? Sibel Bilgiç Aslen Nereli? Sibel Bilgiç Hangi Burç?

Sibel Bilgiç 1 Ocak 1973 senesinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankaralı olan Sibel Bilgiç, Oğlak burcudur.

Sibel Bilgiç Kimdir?

Sibel Bilgiç İlkokul, ortaokul ve liseyi Ankara’da tamamlamıştır. Liseye devam ederken, bir yandan da Hacettepe Devlet Konservatuvarı’nda şan eğitimi alan Sibel Bilgiç eğitimine kazandığı bir bursla Amerika Birleşik Devletleri’nde eğitimine devam etmiştir.

Türkiye’ye yerleşince önce Best Hotel, sonra Karpiç Bar’da şarkı söyledi. Bir süre Zerrin Özer’e vokal olarak eşlik etti. Hilton Ankara’da jazz ve pop jazz söyleyerek profesyonel müzik serüvenine atılan Sibel Bilgiç, 1997 senesinde, “Alışamadım” o yılın en çok dinlenen hit Türk pop şarkılarından biri olmuştur. Ayrıca Sibel Bilgiç, Casablanka müzikalinde Lisa karakterine hayat vermiştir. Döneminin başarılı seslerinden olan Sibel Bilgiç 20 sene önce mesleğine ara vermiş ve geçtiğimiz haftalarda yayımlanan “Diyemedim” single albümü ile müzik hayatına yeniden başlamıştır.

Sibel Bilgiç Albümleri

  • 1997 – Alışamadım
  • 2020 – Diyemedim

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler