Ana SayfaKimdirKaya Akkaya Kimdir?

İlgili Postlar

Kaya Akkaya Kimdir?

İlk olarak karşımıza 2017 yılında Bizim Aile dizisi ile çıkarak kendisini izleyicilere sevdirmeyi başaran Kaya Akkaya kimdir?

Bugün Doğan Ünlüler

Kaya Akkaya Kimdir? Kaya Akkaya aslen nerelidir? Kaya Akkaya kaç yaşında? Kaya Akkaya hangi burç?

Kaya Akkaya 13 Mayıs 1980 yılında doğmuştur. İstanbul’da dünyaya gelen Kaya Akkaya aslen İstanbullu olup boğa burcudur.

Kaya Akkaya Kimdir?

Türkiye’nin önemli oyuncuları arasında bulunan Kaya Akkaya, 13 Mayıs 1980 yılında doğdu. İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu oyunculuk alanında kendini geliştirmek adına bu alanda eğitim aldı. Mimar Sinan Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde eğitim alan oyuncu, bu bölümden mezun olduktan sonra sektörde yer almaya başladı.

Oyuncunun İstanbul doğumlu olması onun için avantaj sağlarken, oyuncu bir aileden gelmesi de yine Kaya Akkaya’nın kolay bir şekilde sektörde yer almasını sağladı. Mimar Sinan Üniversitesi tiyatro bölümünden mezun olduktan sonra teklifleri değerlendirmeye başlayan Kaya Akkaya’nın Bizim Aile gibi projeleri kısa süre içerisinde oyuncunun fark edilmesini sağladı. Yalancı Yarim, Kar Beyaz gibi dizilerde yer alan oyuncu aynı zamanda ikiz kardeşi Sarp Akkaya ile de çoğu projede birlikte yer aldı. Çoğu seveni ikiz kardeşi olduğunu bilmezken, ikilinin ilk görüntülendiği zamanlar da oldukça dikkat çekti. Seda Akkaya’nın kardeşi olan ikizler, oyuncu aile geleneği de bu sayede devam ettirdi.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler