Ana SayfaKimdirGüneş Emir Kimdir?

İlgili Postlar

Güneş Emir Kimdir?

Tiyatro sahnelerinde gerçekleştirdiği başarılı oyunculuk kariyerinin ardından televizyon ekranlarına yönelmeyi tercih eden Güneş Emir Kimdir?

Bugün Doğan Ünlüler

Güneş Emir Kimdir? Güneş Emir aslen nerelidir? Güneş Emir kaç yaşında? Güneş Emir hangi burç?

10 Mayıs 1985’de dünyaya gelen Güneş Emir, aslen İstanbulludur. 34 yaşında olan Güneş Emir, boğa burcudur.

Güneş Emir Kimdir?

10 Mayıs 1985 yılında doğan Güneş Emir, aslen İstanbullu. İstanbul’da doğan ve bu nedenle hayatında İstanbul’un farklı bir yeri olduğunu dile getiren oyuncu, eğitimini de burada tamamladı. Eğitimde ilk başta farklı tercihler yapan ve bu doğrultuda İstanbul Üniversitesi’nde su bölümünü okuyan oyuncu, daha sonrasında oyunculuk eğitimi almak için yeniden sınavlara girdi. Sınavı kazanan Güneş Emir, ardından Ankara Hacettepe Üniversitesi’nde tiyatro eğitimi aldı. 2011 yılı itibari ile buradan mezun olan oyuncu, böylece projelerde de yer almak için gerekli altyapısı aldı.

Oyuncunun ilk keşfedilmesi ve adının duyurulması ile Deniz Yıldızı adlı diziyle oldu. Uzun yıllar boyunca ekranlarda yayınlanan ve her gün yeni bölümüyle ekranlara gelen dizi sayesinde Güneş Emir de geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Bu dizide başrol oynayan oyuncu, daha sonrasında ise uzun bir süre arka planda kaldı. Oyuncu her ne kadar Deniz Yıldızı dizisiyle tanınsa da ilk projesi O Şimdi Asker adlı film oldu. İlk deneyimini bir sinema filminde yaşayan oyuncu, daha sonrasında 470 bölümünde yer aldığı Deniz Yıldızı adlı diziye başladı. Bu dizilerin sonrasında ise 2011 yılında Ali Poyrazoğlu tiyatrosunda 2 yıl boyunca sahne olan oyuncu, 2013 yılında iki farklı film ile yeniden beyaz perdeye döndü. A.Ş.K ve Erkekler adlı filmlerde yer alan oyuncu, daha sonrasında 2014 yılında yeniden Ali Poyrazoğlu tiyatrosunda oynamaya başladı. 2014 yılında oyuncunun dahil olduğu Paramparça dizisi ise en önemli projelerden birisi oldu.

2017 yılı itibari ile yeniden ekranlara gelmeye hazırlanan oyuncu Eylül ayında başlayacak Tutsak adlı dizide rol alacak.  Dizide yer alacağı öğrenildikten sonra daha çok merak uyandıran Güneş Emir, şu an için beklenti yaratmış durumda.

Güneş Emir Dizileri

  • Tutsak
  • Paramparça
  • A.Ş.K.
  • Deniz Yıldızı
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler