Ana SayfaDizilerShow TV’nin Servet dizisi beklenen ilgiyi göremedi mi?

İlgili Postlar

Show TV’nin Servet dizisi beklenen ilgiyi göremedi mi?

Başrollerinde Yusuf Çim ve Bahar Şahin’in rol aldıkları ve bu hafta 2. bölümüyle ekrana gelen Servet dizisi, reytingiyle büyük hüsrana uğrattı. Ekranın yeni dizileri arasında  yerini alan dizi, sıkıntılı günler yaşıyor. Beklenen ilgiyi göremeyen dizi final mi yapacak? Neden dizi beklediği ilgiyi göremedi? İşte detaylar…

Servet Dizisi Oyuncuları Setten Canlı Yayın Yapacak!

Servet Dizisi Beklentiyi Karşılayamadı!

2.bölümüyle ekrana gelen dizi ancak özetiyle Total’de 22. sırada yer alabildi. Yayınıyla ise 28. sıradaydı. Dizi AB kategorisinde de geçtiğimiz haftaya göre gerileyerek 27. sırada yer bulabildi. İlk bölümü 12 Nisan akşamı yayınlanan dizi, Total’de 25., AB’de 15. sıradaydı. Yeni bölümüyle aldığı reytinge bakılınca dizinin gidişatı ortaya çıkmaya başlıyor. Show TV, bu reytinglerle diziye daha ne kadar dayanabilir bilinmez. Ancak Servet dizisinin durumu pek de iyi görünmüyor! Duyumlara göre, diziden final sesleri geliyor.

Servet Dizisi Oyuncu Kadrosu

Servet Dizisin’de final sesleri yükseldi!

Kiralık Aşk’ın yapım firması olan Ortaks Yapım’ın dizisi olan Servet, konusu ve oyuncularıyla dikkat çekeceği düşünülen bir diziydi. Ekrana iddialı bir şekilde geleceği düşünülmüştü. Önce Cuma günü olarak belirlenen yayın günü, daha sonra Perşembe ile değiştirildi. Dizinin gün seçimi de çok tartışılmıştı. Ancak 2. bölümüyle düşük reyting alan dizinin çok fazla ekranda kalmayacağı da anlaşılıyor. Kanal, aynı durumda olanTehlikeli Karım dizisi içinde, reytingleri için bir kaç hafta beklemiş ancak daha sonra final kararı almıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler