Ana SayfaÜnlülerSezin Erbil'den Kızı Elisa İle İlk Paylaşım

İlgili Postlar

Sezin Erbil’den Kızı Elisa İle İlk Paylaşım

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in büyük kızı Sezin Erbil, kızı Elisa ile fotoğrafını sosyal medya sayfasından takipçileri için yayınladı. Sezin Erbil’in Kızı Elisa İle İlk Paylaşımı geldi. Detaylar Haberimizde..

Sezin Erbil’den Takipçilerini Sevindirecek Paylaşım!

Sezin Erbil’den Kızı Elisa İle İlk Paylaşım

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile olan evliliğinden dünyaya gelen büyük kızı Sezin Erbil, tam beş ay önce annelik duygusunu tadıp bebeği Elisa’yı kucağına aldı. 10 sene önce Evren Yazgan ile dünya evine giren Sezin Erbil, sosyal medya sayfasından yayınladığı birı paylaşımla magazin gündemine geldi.

“Minnoşumla İlk Instagram Fotoğrafımız”

Anne olmanın ilk heyecanını yaşayan Sezin Erbil, kızı Elisa ile bu pozunu “Minnoşumla ilk Instagram fotoğrafımız” notuyla sosyal medya hesabından takipçileriyle Korona virüs salgınından korunmak için 62 gündür evde hapis hayatı sürdürdüğünü anlatan  Sezin Erbil’in kızıyla paylaşımı kısa sürede 10 binden fazla yorum ve beğeni aldı.

Diğer yandan sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlüler arasında olan Sezin Erbil, takipçilerine bu zorlu günlerde “Evde kal” mesajı vermeyi de unutmadı.

İşte Sezin Erbil’den Kızı Elisa İle İlk Paylaşımı;

Sezin Erbil'den Kızı Elisa İle Paylaşım
Sezin Erbil’den Kızı Elisa İle Paylaşım

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler