Ana SayfaÜnlülerSezin Erbil'den Takipçilerini Sevindirecek Paylaşım!

İlgili Postlar

Sezin Erbil’den Takipçilerini Sevindirecek Paylaşım!

Türk oyuncu, sunucu, yapımcı ve komedyen olan Mehmet Ali Erbil’in kızı Sezin Erbil Takipçilerini Sevindirecek Paylaşım yaptı!. Yapılan paylaşımda Sezin Erbil, doğum sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sevenlerini ve takipçilerini sevindirdi.

Doğum Sonrası Paylaşım!

Mehmet Ali Erbil’in kızı Sezin Erbil Takipçilerini Sevindirecek Paylaşım yaptı!. Yapılan paylaşımda Sezin Erbil, doğum sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sevenlerini ve takipçilerini sevindirdi. Sosyal medyada hesabından yaptığı ilk paylaşımda kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. Erbil, “Şükürler olsun kızımız Elisa’yı kucağımıza aldık. 12 saat süren zorlu bir normal doğum yaşadım ama sonu güzel oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin.” ifadesini kullandı.

sezin erbil

Sezin Erbil’den Takipçilerini Sevindirecek Paylaşım!

Mehmet Ali Erbil’in Muhsine Şehnaz Kamiloğlu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Sezin Erbil, anne oldu. Dokuz yıl önce Evren Yazgan ile nikah masasına oturan Sezin Erbil, özel bir hastanede kızı Elisa’yı kucağına aldı. Sezin Erbil, doğum sonrası sosyal medya hesabından yaptığı ilk paylaşımda kızının sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Yapılan paylaşımda Sezin Erbil, doğum sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım sevenlerini ve takipçilerini sevindirdi. Sosyal medyada hesabından yaptığı ilk paylaşımda kızının sağlık durumu ile ilgili bilgi verdi. Erbil, “Şükürler olsun kızımız Elisa’yı kucağımıza aldık. 12 saat süren zorlu bir normal doğum yaşadım ama sonu güzel oldu. Allah isteyen herkese nasip etsin.” ifadesini kullandı.  Geçtiğimiz haftalarda hamilelik süreci hakkında sevenlerine bilgi veren Sezin Erbil, şu ifadeleri kullanmıştı: “Hamile olduğumu öğrendiğimiz gün. Çok şükür 9 yıllık evliyiz ve çocuk fikrine uzak bir çifttik ama babamın hastalığından sonra ‘bir evladımız olmalı’ dedim ve çok şükür Allah nasip etti. Hem de kız. Bu fotoğraf yaklaşık bir ay önce çekildi, o zaman karnım daha minikti; kalbimdeki heyecan ise çok büyük”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler