Ana SayfaÜnlülerDemet Özdemir Karantina Günlerinde Keşfettiği Yeteneğini Anlattı!

İlgili Postlar

Demet Özdemir Karantina Günlerinde Keşfettiği Yeteneğini Anlattı!

Korona virüs salgını sebebiyle kendini evine hapseden güzel oyuncu Demet Özdemir, sosyal medya sayfasından yaptığı canlı yayında, daha öncesinde de kimselerin bilmediği yeteneklerini karantina günlerinde keşfettiğini anlattı. Detayları Haberimizde..

Karantina Demet Özdemir’in Aşkını Bitirdi!

Demet Özdemir Karantina Günlerinde Keşfettiği Yönlerini Anlattı!

Çin’in merkezi Vuhan şehrinde doğup 11 Mart’da Türkiye’de ilk defa görülen korona virüs salgınından sakınmak için kendini evde karantinaya alan Doğduğun Ev Kaderindir adlı dizinin  Zeynep’i güzel oyuncu Demet Özdemir, sosyal medya sayfasından yayınladığı paylaşımlarla isminden söz ettirmeye devam ediyor. Demet Özdemir kendinde Keşfettiği Yeteneğini Anlattı!

Demet Özdemir kimdir ?

Canlı Yayında Hayranlarıyla Buluştu!

Başarılı Oyuncu Demet Özdemir, evde karantina günlerinde sosyal medya canlı yayınlarından bir tanesine katılarak hayranlarıyla buluştu. Demet Özdemir burada yaptığı açıklamalarda şunları söyledi;

Demet Özdemir: “Ev Hanımlarına Saygı Duyuyorum”

“Kesinlikle önce annelerimize saygı duyuyorum sonra ev hanımlarına… hiç kolay bir şey değil temizlik yapmak, evi çekip çevirmek. Galiba hiç kimsenin bilmediği benim de yeni fark ettiğim yeteneğim, çok iyi yer silip, süpürmek, tozlukların altlarına kadar girebiliyorum”

Oyuncu Demet Özdemir, yasaklara rağmen dışarı çıkanlara isyan etti: Yalvarıyorum önlem alın

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler