Ana SayfaKültür ve SanatMüzikSezen Aksu İzleriyle Geri Dönülmüyor İle Ayşe Özyılmazel

İlgili Postlar

Sezen Aksu İzleriyle Geri Dönülmüyor İle Ayşe Özyılmazel

Ünlü gazeteci ve şarkıcı Ayşe Özyılmazel, hayatın akışının değiştiği 2020 yazını yepyeni şarkısı ‘Geri Dönülmüyor’ ile karşılıyor! İşte Detaylar..

Ayşe Özyılmazel’den Yeni Görüntüleri Çıkan Sıla’ya Tam Destek!

Sezen Aksu İzleriyle Geri Dönülmüyor İle Ayşe Özyılmazel

Bestesi ve sözleri müzik duayeni Sezen Aksu ile birlikte hazırladığı eseri Ayşe Özyılmazel şu ifadelerle tanımlıyor; “Heyecanlıyım, mutluyum hem de çok mutluyum çünkü Sezen Aksu Studio Lonca’da yaklaşık bir senedir yazdığımız, söylediğimiz şarkılardan ilkini sizlerle buluşturuyoruz. Studio Lonca hayatıma ve kendime bakışımı değiştiren, hiç mezun olmak istemediğim bir okul oldu bana. Orada geçirdiğim her an çok kıymetli ve önemli. Üretmenin, duygularınla yüzleşebilmenin, en mükemmel öğretmenle çalışma şansını yakalayabilmenin, umudun, öğrenciliğin verdiği keşif duygusunun minnetiyle doluyum. ‘Geri Dönülmüyor’u hepimizin kalbine imzasını atmış en kıymetlimiz Sezen Aksu ile yazmış olmamızın hissettirdiklerine ise paha biçmem imkansız”.

Ayşe Özyılmazel kimdir?

Kemanda Onno Tunç’un Kızı Ayda Tunçboyacı Var..

Geri Dönülmüyor’un düzenlemelerinde Okay Barış imzası taşırken, mastering ve mix işlemlerini Çağatay Kehribar oluşturdu. Yeni şarkı Geri Dönülmüyor’un kemanlarında ise Onno Tunç’un kızı Ayda Tunçboyacı’nın eşsiz dokunuşları yer alıyor.

Ünlü isim Ayşe Özyılmazel, söz yazarı, besteci ve şarkıcı kimliklerinin yanında uzun bir dönemdir köşe yazarlığı ve gazetecilik kariyerini de devam ediyor. Ayşe Özyılmazel’in “Kalpten Düşme” ve “Sana Bi’şey Olmasın” adlı iki de kitabı var.

Eşsiz Müziği ve sözleri ile adeta yılın ruh halini yansıtan Geri Dönülmüyor, Universal Müzik Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı bile..

Ayşe Özyılmazel’den Gülben Ergen’e ayrılık eleştirisi

İşte Ayşe Özyılmazel’in Geri Dönülmüyor Klibi;

Geri Dönülmüyor’u dijital platformlar üzerinden dinlemek için ise;

https://UMGTurkey.lnk.to/geridonulmuyor

Ayşe Özyılmazel'in Geri Dönülmüyor
Ayşe Özyılmazel’in Geri Dönülmüyor

Ayşe Özyılmazel, Kibariye’ye ateş püskürdü: Acilen terk et o kocayı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler