Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı'nın Sevgilisi İnanılmaz Bir Şey Yaptı!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’nın Sevgilisi İnanılmaz Bir Şey Yaptı!

Magazin gündeminden düşmeyen Şeyma Subaşı, aşk yaşadığı iş insanı Mohammed Alsalouissi ile sık sık sosyal medyada paylaşım yapıyor. Biliyorsunuz ki ikili geçtiğimiz aylarda yollarını ayırmıştı ancak daha sonra tekrardan bir araya gelip, birbirlerine bir şans vermek istediklerini belirterek barışmışlardı.  Birbirlerine karşı aşk dolu paylaşımları ile gündemden düşmeyen ikili bu sefer de farklı bir olay ile magazin gündemine oturdu. Şeyma Subaşı’nın sevgilisi Mohammed Alsoloussi ne yaptı? Neden bu kadar şaşırttı? Hepsi haberin devamında yer alıyor…

şeyma mohammed
şeyma mohammed

Mohammed Alsoloussi sevgilisine bir sürpriz yaparak, Şeyma Subaşı’nın ve kızı Melisa’nın ismini dövme olarak yazdırdı.  Mohammed Alsoloussi ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Şeyma Subaşı daha önce ayrılıklarını “Sizlerin de bildiği ve tanık olduğu gibi yaklaşık 1.5 senedir Meedo Alsaloussi ile yaşadığımız birlikteliğimizi, karşılıklı anlaşarak sonlandırma kararı aldık. Her ilişkide olabileceği gibi biz de yaşadığımız anlaşmazlıklar sonucu ilişkimizi sürdüremeyeceğimize karar verip saygı çerçevesinde yollarımızı ayırdık. Aldığımız bu karar ve yaşadığımız hassas sürece siz değerli takipçilerim ve basın mensuplarının saygı ve anlayışını rica ediyorum” ifadesi ile paylaşmıştı.

 

şeyma mohammed
şeyma mohammed

 

Ayrılan çift çok kısa süre de barışarak, aşk dolu paylaşımlarına devam etmişlerdi.  Bununla birlikte Şeyma Subaşı, Instagram hesabından Mohammed Alsaloussi’yi paylaşarak kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Aşk dolu paylaşımlarına devam eden ikili bu sefer de son paylaşım ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Şeyma Subaşı ve Melisa’nın İsmini Yazdırdı!

 

mohammed alsaloussi
mohammed alsaloussi

Şeyma Subaşı’nın sevgilisi Mohammed Alsoloussi, güneşlenirken paylaştığı bir fotoğrafta dövmeleri ile dikkat çekti. Görüntülerde Şeyma ve Melisa isimlerinin yazdığı görüldü. Bununla birlikte iki isim arasında sonsuzluk işaretinin de var olması dikkatlerden kaçmadı. Kısa sürede magazin gündemine oturan bu olay hakkında sizler ne düşünüyorsunuz?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler