Ana SayfaDedikoduNecati Şaşmaz Sağlık Durumuyla Korkuttu!

İlgili Postlar

Necati Şaşmaz Sağlık Durumuyla Korkuttu!

Kurtlar Vadisi’nin sevilen oyuncusu Necati Şaşmaz sağlık durumu ile sevenlerini korkuttu.  Necati Şaşmaz’ın acil hastaneye kaldırıldığını ve kalp krizi geçirmesinden dolayı yoğun bakıma kaldırıldığı iddia edilmişti. İddiayı, “Felaket Tellalı” lakabı ile bilinen Onur Akay ortaya atmıştı. Ünlü oyuncunun sağlığı ile ilgili son bilgiler geldi.

necati şaşmaz
necati şaşmaz

 

Necati Şaşmaz’ın sağlık durumu ile ilgili son bilgi geldi.  Onur Akay, Necati Şaşmaz’ın sağlık durumu hakkında sevindirici açıklamalarda bulundu. Onur Akay, “Necati Şaşmaz yoğun bakımda değil. Şaşmaz, göğüs ağrısı, sol kolda ağrı ve uyuşukluk gibi şikâyetlere Çarşamba günü hastaneye başvurdu. Koroner arter hastalığı olarak bilinen kalp damarlarında tıkanıklık teşhisi nedeni ile damar açma operasyonu geçirdi. Ancak operasyon çok büyük değildi ve kısa sürede taburcu oldu. Şu an evinde dinlenen Necati Şaşmaz’ın sağlık durumu çok iyi. Kendisine sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz gibi yaşam tarzı değişiklikleri önerildi.” ifadelerini kullanarak Necati Şaşmaz’ın sağlık durumu ile ilgi verdi.

 

necati şaşmaz
necati şaşmaz

 

Sağlık durumundan dolayı anjiyo yapılan ünlü oyuncu dün taburcu edildi. Başarılı bir operasyon geçiren Necati Şaşmaz’ın hemen günlük yaşantısına döndüğü belirtildi. Magazin Haberleri ailesi olarak ünlü oyuncuya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Sizler bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz?

Necati Şaşmaz Kimdir? 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler