Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı'nın Kitabı "Sadece Şeyma" Satışta..

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’nın Kitabı “Sadece Şeyma” Satışta..

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’dan ayrılmasının ardından sosyal medya paylaşımlarıyla Magazin gündemindeki yerini korumaya devam eden internet fenomeni Şeyma Subaşı’nın kitabı satışa çıktı. Detaylar Haberimizde..

Şeyma Subaşı Mekana Alınmadı!

Şeyma Subaşı’nın Kitabı “Sadece Şeyma” Satışta..

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı’nın Instagram sayfasından aylar öncesinde takipçilerine duyurduğu kitabı “Sadece Şeyma” ön satışa bugün sunuldu.

Şeyma Subaşı Kimdir

Şeyma Subaşı kimdir

Şeyma Subaşı: “Kitabımız geliyor..Çok Heyecanlıyız”

Ünlü programcı Acun Ilıcalı ile olan birlikteliğinden bu yana Magazin Haberleri‘nin en çok konuşulan ismi olan fenomen Şeyma Subaşı, kendi hayatını konu olarak yazdığı kitabının duyurusunu, “Kitabın adının Şeyma olacağını tahmin etmek çok da zor değil. Kitabımız geliyor. Ne kadar kaldı. Tam bir buçuk ayımız. Çok az kaldı ve çok heyecanlıyız.” mesajıyla yapmıştı.

 

İlk Anılarım Bulutlardaymışım Gibi..Sonrası Fırtına…

Şimdilik internet üzerinden satışı yapılan kitabın kapak fotoğrafı paylaşıldı ve Şeyma Subaşı’nın sözleriyle yayınlandı;

Hatırladığım ilk anı neydi? Annemle babamın bana sıkıca sarıldığı aklıma geliyor. Hepimizin güldüğünü hatırlıyorum sonra. Ve anneannemin masallarını. İlk anılarımı bulutlar üzerindeymişim gibi hatırlıyorum, sonrası fırtına… hepinizin bildiği gibi… ve şimdi yine pembe bulutlar… hepimizin yaşadığı gibi…

şeyma subaşı ile ilgili görsel sonucu

Şeyma Subaşı: “..Ben de Bir Anne’nin Gözünün Nuruyum”

..Ben de bir annenin gözünün nuru, bir babanın altın saçlı kızıyım. Ve küçük bir kız çocuğunun, kucağında uyumayı çok sevdiği annesiyim. Bunları unutmadan okuyun isterim hayatımı.” metniyle yayınlandı.

İşte Şeyma Subaşı’nın Kitap Kapağı;

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler