Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı'ndan Acun Ilıcalı'ya Karşı Hamle Geldi

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’ndan Acun Ilıcalı’ya Karşı Hamle Geldi

Şeyma Subaşı’ndan Acun Ilıcalı’ya karşı hamle geldi! Magazin gündeminde bomba etkisi yaratan Acun Ilıcalı’nın kızı Melisa’nın velayetini almasından sonra yeni atak Şeyma Subaşı’ndan geldi. Daha önce Acun Ilıcalı ile olan fotoğraflarını sosyal medya hesabından silen Şeyma Subaşı, ünlü televizyoncuyu takipten çıkarak kafaları karıştırdı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Şeyma Subaşı Duygusal Mesajı İle Dikkat Çekti!

Şeyma Subaşı’ndan Acun Ilıcalı’ya karşı hamle geldi!

Şeyma Subaşı’ndan Acun Ilıcalı’ya karşı hamle geldi! Magazin gündeminde bomba etkisi yaratan Acun Ilıcalı’nın 5 yaşındaki kızı Melisa’nın velayetini almasının üzerine tüm gözler Şeyma Subaşı’ya çevrilmişti.

Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından paylaştığı basın açıklaması ile “Acun Bey ve ben kızımız Melisa’yı birlikte büyütmeye devam edeceğiz” diyerek şunları söylemişti:

“Değerli basın mensupları, 07.02.2018 tarihinde sonuçlanan velayet davası ile kızımız Melisa’nın velayeti babası Acun Ilıcalı Bey’e verilmiştir. Kararı saygıyla karşılıyoruz. Bu noktada önemli olan velayetin kimde olduğu değil, kızımızın ailesi ile birlikte sevgi ve mutlulukla büyümesidir. Acun Bey ve ben kızımız Melisa’yı birlikte büyütmeye devam edeceğiz. Kızımız Melisa bu süreçte benimle yaşamaya, babasıyla da her zaman olduğu gibi sıklıkla görüşmeye devam edecek. Biz Acun Bey ile evliliğimizi iki medeni insan olarak noktaladık. Bundan sonra kızımız Melisa’nın iyiliği için her zaman annesi ve babası olarak görevlerimizi eksiksiz yerine getirmeye devam edeceğiz. Konunun hassasiyeti sebebiyle gösterdiğiniz anlayış için şimdiden teşekkür ederim.”

Geçtiğimiz Kasım ayında boşanan çiftin kızı Melisa'nın velayeti Şeyma Subaşı'na verilmişti.
Geçtiğimiz Kasım ayında boşanan çiftin kızı Melisa’nın velayeti Şeyma Subaşı’na verilmişti.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Kızıyla ilgili duygusal bir mesaj paylaştı

Bugün sosyal medya hesabına kızı Melisa ile fotoğraflarını koyan Subaşı, duygusal bir mesaj paylaşarak “Oteki yarim seni cooook ozledim, seni tekrardan kucagima alabilmek icin sabirsizlaniyorum cok az kaldii” notunu ekledi. 

Geçtiğimiz Kasım ayında Acun Ilıcalı’dan boşandıktan sonra Acun Ilıcalı ile dost kalacaklarını ifade eden Şeyma Subaşı, dün velayetin Ilıcalı’ya geçmesinin ardından ünlü televizyoncuyu takipten çıkarak kafaları karıştırdı.

Acun Ilıcalı kimdir?

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler